Friday, January 22, 2010

!@*&$%^#@$**&

aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........

i am not in a good mood...
tension...seriously tension tahap.......apa2 laaa punya tahap


stress........because of the same damn @!#@$$% thing happens almost everyday!
semua yang kita buat semua salah.buat salah tak buat lagi la salah!

buat kena marah tak buat lagi la kena marah...!!!!
memang rasa nak mecarut habis habisan kat blog ni...hissshhhhh sabar sabar..

nak luah kan kat siapa?nak luahkan dekat orang2 yang ada pertalian darah dengan kita pun susah apatah lagi dengan orang yang tadek pertalian darah langsung!

so terpaksa luahkan dekat something yang tak bernyawa,yang takleh berfikir,yang tadek akal..
-BLOG-






p/s: kenapa sometimes orang disekililing kita tak adil dengan kita?..i mean aku!


4 comments:

Anonymous said...

alalala.....sian nye kt die...jgn a tension2

a'isyah said...

mama ke bt awk tension? hehhee..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku plak yang tertekan bila baca pasal ko tertekan.arghhh!!!

Suhada Razak said...

anon: dah2 da tak tension dah..ish3

kaklong: opsss no comment!haha

fakhrurazi:hahaha 2 laa pasal.tertekan gilee beb.