Tuesday, January 19, 2010

Feedback/Response/Comment :-)

okeh cut short jek la ek.nak tau comment korang pasal blog aku.tak kira laa based on apa sekali pun.

content cam rubbish ke, background blur ke,tulisan tah hape hape ke, entri cam childish sangat ke, gambar tadek letak ke.whatever laaa ek.nak tau:)



ke kalau korang taknak comment tapi buat expression muka cam budak kecik kat atas ni pasal blog aku pun boleh jugek.cam annoying sangat ke blog aku ni.cam tu laa annoying nyee muka daniel bila aku nak ambil gambar dia time mood excited nak main taman kat dalam hospital..;p





p/s: pleaaaaaassseeeee inform ek:)

4 comments:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

banyakkan perenggan.ikhlas nie.huhuhu

Suhada Razak said...

oohhh thanks.kirenye kalo tak byk perenggan kire cm tak best la ek bace?cam 2?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

bukan.kalo xbyk perenggan nanti dia jadi serabut.hahaha.

Suhada Razak said...

haaaaa betol a 2.aku dah agak dah...hehehe anyway thanks!!