Sunday, January 24, 2010

Tiada di Malaysia




salam.

fuuuhhhh finally dah sampai masanya (belum lagi sebenarnya) nak mengerjakan umrah.heeeeeee tak sabar2.nak menyucikan diri.

insyaAllah i will go there tomorrow on January 25th 2010(which is my daddy's birthday!) until February 8th 2010:-)..for about 2 weeks yee.

so i am gonna miss a lot of things(okey i mengaku ni ayat sangat poyo melampau) here.hmmm my blog..hugs hugs hugs!..(gila!),my lappy of course.for about last 2 weeks i have been using my dad's laptop.wuuu miss mine:(..cepat la siap laptop oii.and also miss my other sites.hehe.

and other things such as Kuekuatsheu, Teddy, Bear.hahah macam budak tadika gila..those are my teddy bears laa...hehe ampun2..;p...miss guitar jugak!..(note to kaklong:jangan nak mengada bawa guitar i ke KL.haha).and not to forget miss my mp3.hehe.ohhh so much of crazy stuff.

do i miss my firends?hmmm diorang pun tah kemana pergi daa......

so hopefully everything will gonna be okay! Insya Allah.dah sampai sini balik nanti i want to be a better person,khalifah,daughter,sister,cousin,niece,granddaughter,worker,wife.(hehe sabar2).

so see you guys soon.doakan kami selamat pergi and selamat pulang..:)









p/s: sebenarnya nk letak pics tapi rasa cam tak jadi la coz tak clear sgt kn?:( tak berbaloi...ni nak kena jumpa Fahrin Ahmad.BERBALOI BALOI!..hehe.tapi last2 letak gak laa 3 pics kesayangan.:-)

No comments: