Sunday, February 28, 2010

Diary aka Paper vs Blog =D

salam.


hi there.fellas.friends.whoever la.=p..i'm back!<

today i am not gonna write or type too long like my last entries.i just wanna share or maybe somewhat kind of asking your opinion about having a diary(or i like to call it paper) or blog(ermm)


note: paper ok bukan pepper.hak3.


it is not that important though,but i just wondering why do people now like to share something on the internet?can't they just keep it to themselves?or having a diary makes you guys feel less interested to write something on it?i'm not sure and i don't know since i also have a blog myself.hik3

or maybe there are some differences between having a diary and blog.lets check these out guys!

note: only my opinion k=)


1. BLOG=easy, quick, can meet more bloggers,share ideas,

DIARY=easy,not really that quick coz you have to write it,not type it,no bloggers(its private),no sharing ideas(only one's own thought)

2. BLOG=waste time(i mean most of the time.hehe),can create harmful blog or entry if they misuse it,can make it private too(but most of them don't choose this part)=p

DIARY=not really waste of your time coz usually you write it when you are about going to sleep,no harm feelings to others,usually diary we don't show it off to people,even to your BFF or GF/BF or even to your wife/husband.get it?

3. BLOG=can make more money(nuffnang,innity...),apply your creative thinking skill in creating and decorating your blog,can be used as a help from others if we need it(from comments from other followers or readers)

DIARY=nope!can't make money by writing it,also can be creative by changing the writing style(who cares?i'm the only reader.hak3),definitely not getting any help(maybe can if they split it out)

4. BLOG=can be anywhere.we have wireless almost all over the place(house,school,university,offices,shopping mall,starbuck,in a car.woww.for someone who has BB or iPhone or better than that=p).get stuck when there is no wireless(suddenly crack!)

DIARY=also can be anywhere.easy to carry.no that heavy.can be carried to kampung,flight,hostel,.no need wireless at all.hik3


some more?get tired of thinking about it..pergh!



well these are some cute diaries that i have been looking and googling.=p

aren't they just sooooooo cute and comel?:-)


just like a hug-gable pillow to me.yeay!









hambik ko.ada siap dengan mangga lagi.cam ada duit jek dalam tu.hik3

this pic is my fav!i like the handwriting,the pen,the line paper,everything!


ok this is not a diary.just line paper.love it!

simple but cute=D


hmmm so which one?

me?can't tell anyone!ngeh ngeh...=p



p/s: just get bored and just typed it as 'precious' crap maybe?what the heck?i am loving it!hik3




Thursday, February 25, 2010

I Did But Now I Don't Coz Its Sux!:-/

salam.


ok 1st of all i nak bagitahu yang i dah dapat kerja.kerja apa?teeeeeeeeeeeettt.ahaks!

and my hp tak siap2 lagi dibaiki.hisshh

"selalunya akan siap dalam 2 minggu",kata akak berkenaan.

hishh tension2(sebab tak leh ambil gambar da.hehe)



ok sambung....



korang rasa i nak cerita pasal apa untuk entry kali ni?cinta?naahhh!makanan?opss puh-leaaaseee.fav blog?opss.haha

i nak share my opinion about my hobby or i can say 'ketagihan' i masa zaman2 sekolah dulu.so siapa2 yang cam akan terasa hati nanti mintak sorry banyak2 k;p



ok don't worry. aku bukan ketagih seperti gambar mamat di atas!roger?


pasal telenovela.hehe.ada 2 cerita.iaitu kenapa dulu aku suka and sekarang aku sangat benci!

ok zaman aku sekolah menengah dulu kan tak silap time form 1 or 2 kot.ade first telenovela yang aku sangat addicted nak tengok.iaitu dari Amerika Selatan(eh ye ke).tajuk dia Maria Mercedes.cerita kat ntv7.tiap2 petang kol 530.


haa cam best kan?even masa tu cerita ni diorang buat alih suara.cess!mulut lain suare lain.ishh kita mase tu da laa excited nak dengar macam mane bunyi bahasa orang2 latin nih.alih2 boleh cakap melayu lak kan;p

okay telenovela seterusnya kat ntv7.tajuk dia La Usurpadora(si penyamar)cewah aku sampai ingat tu maksud dia.punya sangat2 addicted.


haaa best2!sebab heroin dia sangat cun.bawak 2 watak.jahat and baik.biasa la tu kan.sangat2 cliche.masa tu aku tak tahu cliche2 nih.tengok jek.hero dia pun handsome.pecah rekod la konon cerita sampai semua siaran tv nak siar drama2 latin jek keje.ceh!

yang heroin baik nama Paulina and yang jahat nama Paola.Hero nama Carlos Daniel.hik3 ni nama watak diorang laa dalam drama nih.tiap2 petang pukul 330 smpai 430 cerita dia.aku suka balik sekolah awal2 nak tengok(eh sempat jek sebab sekolah habis kol 2.teruja sangat!)


ok tak cukup dengan tu ada lagi.kol 430 smpai 530 kat ntv7.cerita yang aku paling suka!sampai ulang balik telenovela ni sebab permintaan penonton.cam gila kan?siapa gila?entah.haha!




memandangkan aku suka gila telenovela ni aku letak gambar banyak sikit.hik3 serious best cerita ni.tajuk dia Mis Tres Hermanas.my 3 sisters.kalau korang perasan ada lagu dia yang kumpulan Phyne Ballerz nyanyi.ingat tak?ataupun dari Son By four.apa ek tajuk dia?A Puro Dullor.hik3 apa tah bahasa melayunya.


ok moving on(lepas penat lelah perah otak ingat balik lagu phyne ballerz tadi)cerita seterusnya kol 530 smpai 630(rasa2nya la coz banyak sangat telenovela yang diikuti.thehe)tajuk dia Betty La Fea.


maybe ada antara korang yang ingat kot.bagi yang duduk kat asrama maybe tak dapat tengok=p.tapi bagi outsiders cam aku memang hari2 mengadap tv.hik3.cam hodoh gila kan.dengan spek bingkai merahnya..gigi besi lagi.memang patot digelar betty la fea.(betty si hodoh)omputihnya the ugly betty)orang US yang tiru ek:-/

bila dah habis semua cerita2 di atas,ada lak kua telenovela Rosalinda.hik3 ok gak la cerita nih.sampai ponteng kelas petang aku sebab aku tak suka tengok halfway.



so yang 1 negara jek laa aku megomel kat sini.kalau nak diikutkan banyak telenovela dari negara lain cam indon jepun korea filipina thailand taiwan tapi malas nak cerita sebab ceritanya lebih kurang cam telenovela dari Latin2 ni gak.

ok kenapa now aku sangat benci tengok cerita2 rubbish camni?

ye la CLICHE.i mean sangat2 k.balik2 cerita pasal:

cinta(tu memang da sangat waib)

harta.cam perebutan harta dengan family sendiri(sangat bangang!)

gila kuasa.nak rampas jadi CEO

pembunuhan,hasad dengki

anak orang ni tertukar dengan anak orang ni

si miskin dapat kahwin ngn anak orang kaya,lepas tu husband dia dulu pernah ada affair dengan jiran sebelah rumah dia masa dating dengan posmen kat taman bahagia

owhh rupa2 nya anak dia ni anak angkat,mak dia pernah bernikah dengan laki yang pernah bunuh kakak dia.

yang kaya akan menghina yang miskin.cam

baik=miskin
jahat gila vavi=kaya


blah blah blah....ai macam2..


eh drama melayu aku tak selitkan ek?hek3 teeeett malas!kang ada yang terasa.;p

so korang luang2kan laa masa tengok video2 pasal drama2 tadi.mana tahu korang teringat balik ke kn;p







p/s: thanks kat someone yang post entry pasal 'discussion' kita.and ni dah terikut dia letak video.hik3.chill!!;p

Tuesday, February 23, 2010

DO.NOT.PANIC. Just Ended:-)

salam.

well well well(in relief mood.hehe)

actually i went to the library(oh em gee again?)this morning and guess what?

i am borrowing this new novel called




hehe isn't that too fast?i have just finished reading my last novel in 2 days(yuck.other people can just finish it only a day)..;p


i started reading when i was in the library till afternoon.fiuhh so tired(what?) and now on page 118 chapter 7...awesome miss!way to go girl!


-THE END-


umm...okayyy i should have started with interview story-telling session kan?issh why didn't you guys remind me about that?

guys: "what the heck?why we should have told you?"*freak*

okaayyy okaayy.


it started at 830 am sharp!(which i came 15 minutes earlier)<<<---mesti laa nak tunjuk hipokrit sikit padahal mata rasa lebam2 jadi batwoman malam tadi.hik3



felt like dup dap dap dup but maintained cool and stayed cute(eh perlu ke?) and after that had a bad mood coz i felt tired(its hot laa) and sleepy(ye laa reading in the library)

so overall it went well with me and the headmaster(mudir) had a good conversation like we have met before(have we?)


ohhhh hampir ter'forgot'(hehe istilah baru) that i went for an interview for teacher position.my ex primary school.proud to say its name.SEKOLAH RENDAH ISLAM INDERA MAHKOTA KUANTAN.yeeaaayyyy!

but i don't know whether i will get it.just pray for it.*wink*


so i don't even need to share with you all guys what the conversation was all about.it was pretty cool.;p

"don't worry laaa.treat budak2 ni cam adik2 jek"<<<---someone said this to me:-)







p/s: last night i was like really studied damn hard about dasar yang pasal falsafah pendidikan tuh hafal nama2 menteri pendidikan.last2 tak tanya.hampeh!.so much of 'batwoman's eye.hik3.


Sunday, February 21, 2010

Get-A-Life Mood Now:-(

salam.

ni sebelum apa2 aku nak luahkan apa aku rasa before start typing anything.

1. rindu gila handphone aku.(ok i am a freak)

2. kenapa laa novel yang aku baca ni secret identity Devon ni tak kantoi2 lagi?da masuk page 207.isk.(ok aku sangat tak sabar2)

3. tadi makan nasi dagang for lunch?wasn't that...odd?i thought nasi dagang only for morning meal.ishh.tak kenyang.nak makan nasi dengan lauk yang di masak tadi tapi semua orang cam dah kenyang makan nasi dagang(ok ignore!)

4. tiba2 rasa cam kehilangan idea.totally lost it!...(ok bosan).



-TAMAT-

ok apa yang korang akan react or fikir bila ada orang cakap kat kau,

"oh come on.get a life!"

"laa online jek memanjang.tadek life la cam tuh"

"that's not what we call life la".....*wink*


so apa korang nak jawab or patut jawab?


"this is my life.just stay out of my way"
(ok ni jawapan untuk orang ego bodoh sombong.konon2 berpendirian tetap)

"ada aku kisah?"cakap sambil buat gaya ala Azwan Hj Ali
(ok ni jawapan untuk orang yang rase "aku tak kacau ko,ko jangan kacau aku")

"kau tak paham" sambil mengeluh.
(ok ni jawapan untuk orang yang tak nak berubah.tak ready lagi katanya)


-sigh-


ok itu sekadar opinion aku jek macam mana korang akan jawab.banyak lagi kan contoh2 yang lain.korang fikir la sendiri.

aku rasa cam aku kena get a life la.ye laa hari2 duk online.buka page wajib tu memang confirm.

FB
Yahoo
Twitter
Blogger
GB
Youtube

*kenapa aku dah tak check Friendster?.....

aku ingat la kan nak buat schedule baru aka get-a-life plan(baru nampak over semangat sikit kan.hik3)


start tomorrow: ni untuk weekdays

pagi:

-solat subuh(bukan pada pukul 7 lagi.yeah!)

-sambung tidur(!@#$%^&* punya budak.bangun!!!)

-baca novel atas katil('atas katil'.no no atas sofa.duduk bukan baring)

-breakfast(tu pun kalau rasa nak makan.ok abaikan)

-at 9 am terus,"abah,angah nak g library" sambil tone suara yang agak tegas dan bersemangat Hang Tuah lagaknya.eh bukan.gaya cam student yang lagi 10 minit nak submit assigment tapi tak print2 lagi.yess!)

-ok kalau mission(nak lepak library)tak jadi,teruskan aktiviti biasa.tidur!




petang:

-mesin,angkat,jemur,lipat baju(ok ni rutin biasa.senang.abaikan)

-masak?diorang(abah and adik)tak makan sangat.hik3

-tukar cadar katil yang dah 3 bulan lebih tak basuh2(pas tu gatal2 kat badan.bagus!teruskan menggaru)

-tengok Astro dengan decoder(cam ni ke eja)baru.note down!
4pm: Senja Permai
430pm: iCarly

-kemas rumah(tah apa yang nak dikemaskan lagi)


malam:

-masak makan malam.(ok time ni jek aku memang extremely lapar melampau.then makan banyak.yeay!)

-tengok Awan Dania(what?).....

- get upstairs and grab my novel.continue reading till the end.diam diam diam(sila baca gaya shinchan)

-agak2 cam dah mata berair laju stop reading.turn off the light.zzzzzz....





haaaa menakjubkan kan?tiada pun aktiviti aku untuk meng'online'kan diri.yeayy tahniah untuk diri miss fireflies!..thank you!






tapi aku fikir2 balik kan...kalau aku bertukar mood secara tiba2..




jeng jeng jeng..!!!








p/s: kalau aku duk online sampai 3 4 pagi baru tidur,macam mana aku nak laksanakan schedule baru aku tuh?aaarghhh!!!!....fine.abaikan!..just get a life.;p






Saturday, February 20, 2010

Novel Novel N..o..v....e.....l..zzzzzz.......

salam

i wanna say......"aarrghhhhh bosannyaaa ".

ok tamat.


i went to library yesterday(poyos!) and i found some new interesting story books aka novels that i think it might suit me well.

it is actually.

some of them were Lizzie McGuire and The Princess Diary(which i have read it half way then gave it back.duhh!..BORING).but Lizzie McGuire was good, plus i love the series on TV.

but now, i have been reading ...



hmmm still moving on to page 100.over 264 pages.fuh!

but i have figured out that the author of this novel has actually 2 other novel series as well.but i could not find them yesterday in the library..-failed-

which are







well actually the story is all about Robert Hawk Junior High School girls and boys who have some normal life living with their family and doing assignment and have summer vacation and stuff.also got some serious problems about friendship, crush on someone and love..blah blah blah.....and Devon is a total LIAR!

actually it is the synopsis of the first novel k;p

i know.cliche.

do i give a damn?....hmmmm...NO!

so maybe you guys know where i can find them out easier than "well, go to the bookstore lah" or "shop4book or MPH kan ada".

owhh if that so then i also can say,"owhh kat kino pun ada la."

*crap*

LOL....lalalallala;p





p/s: my lecturer Prof Naeem Tariq said to me(actually to us) in class,"you must read a book everyday.at least 1 page per day"...1 page?can't work out what it means...ada ke?hik3.


Allah Great Clues..:-)

salam

today's entry is all about something that we have in this world that we do not really appreciate and recognize them.that's why we called it as Allah Great Clues

**actually it is written like that in mail box.someone has just forwarded the email.;p

i wanna share it.now!

This is very interesting.

A friend sent this to me. It's been said that God first separated the salt water from the fresh, made dry land, planted a garden, made animals and fish... all before making a human. He made and provided what we'd need before we were born. These are best & more powerful when eaten raw. We're such slow learners...

God left us great clues as to what foods help what part of our body!

God's Pharmacy! Amazing!

A sliced Carrot looks like the human eye. The pupil, iris and radiating lines look just like the human eye... and YES, science now shows carrots greatly enhance blood flow to and function of the eyes.


A Tomato has four chambers and is red. The heart has four chambers and is red. All o f the research shows tomatoes are loaded with lycopine and are indeedpure heart and blood food.


Grapes hang in a cluster that has the shape of the heart. Each grape looks like a blood cell and all of the research today shows grapes are also profound heart and blood vitalizing food.


A Walnut looks like a little brain, a left and right hemisphere, upper cerebrums and lower cerebellums. Even the wrinkles or folds on the nut are just like the neo-cortex. We now know walnuts help develop more than three (3) dozen neuron-transmitters for brain function.


Kidney Beans actually heal and help maintain kidney function and yes, they look exactly like the human kidneys.


Celery, Bok Choy, Rhubarb and many more look just like bones. These foods specifically target bone strength. Bones are 23% sodium and these foods are 23% sodium. If you don't have enough sodium in your diet, the body pulls it from the bones, thus making them weak. These foods replenish the skeletal needs of the body.


Avocadoes, Eggplant and Pears target the health and function of the womb and cervix of the female - they look just like these organs. Today's research shows that when a woman eats one avocado a week, it balances hormones, sheds unwanted birth weight, and prevents cervical cancers. And how profound is this? It takes exactly nine (9) months to grow an avocado from blossom to ripened fruit. There are over 14,000 photolytic chemical constituents of nutrition in each one of these foods (modern science has only studied and named about 141 of them).


Figs are full of seeds and hang in twos when they grow. Figs increase the mobility of male sperm and increase the numbers of Sperm as well to overcome male sterility.


Sweet Potatoes look like the pancreas and actually balance the glycemic index of diabetics.


Olives assist the health and function of the ovaries


Oranges, Grapefruits, and other Citrus fruits look just like the mammary glands of the female and actually assist the health of the breasts and the movement of lymph in and out of the breasts.


Onions look like the body's cells. Today's research shows onions h elp clear waste materials from all of the body cells. They even produce tears which wash the epithelial layers of the eyes. A working companion, Garlic, also helps eliminate waste materials and dangerous free radicals from the body.



that's all.i don't know whether its true or not.i have not invented anything.just wanna share.if you guys find out this info is wrong,then just quick!.tell me k.




p/s: someone just made me feel like i wanna type something else rather than my first thought of my entry for today.hik3.