Monday, March 29, 2010

Hehehehehe =D episode 2

salam.


ok siapa2 yang belum baca yang episode 1 sila scroll down ek.hehe


malas aaa nak cerita panjang2 kan...elelelele padahal kang sat gi type panjang berjela2 bagai tak hengat dunia kalau dah syok bertype..hikhik


ok cut short jek la ek cerita ni sebab penat gila baru balik ni.


alkisahnya,sebagaimana yang korang dah bace entry lepas,kan aku ada cerita yang pasal aku tersalah kira marks semua tu kan.ok yang ni lain sikit.sangat berani betul budak tahun 5 tersebut.ngeh ngeh ngeh


aku punya laaa bersengkang(eh camni ke eja dia???) mata nak buat soalan untuk mereka semua ni.last2 boleh lak dia jawab cam tu jek???dah laaa pendek jek jawab.sakit hati mula2.last2 duk gelak aku sorang2..hehe



soalan yang aku buat tu agak panjang laa.soalan subjektif kan.biasa la tu.mula2 intro sikit pas tu baru soalan dia sebenar.


korang nak tahu budak itu jawab apa?????

dengan selamber and tadek rasa bersalah sikit pun kat soalan tu and kat aku yang tuan punya soalan ni,dia bantai tulis,


"entahlah"


dalam jawi ok...




aarghhhhhh sungguh berani kamu ek...hikhik kalau dah tak tahu langsung jangan laaa sampai letak jawapan tak logik di situ yeee anakku....addooiiiii



sorry guys tak terfikir lak masa tu aku nak snap gambar.sebab dah malas gila da nak check banyak kali paper diorang ni=p










p/s: kalau laaa budak itu jawab cam tu lagi untuk ujian April ni siap!!!!!!.....hahahha=p



3 comments:

chah~ said...

hahahaha.. gile lawakkk.. comel gile dak tu.. "entahlah" dlm jawi.. hahaha..

Nabiel said...

wakakaka~
siot jek~
lpas nie msti dia jwb~
haaa..ckgu!
lu pkr la sndri~hahaha

~ Ann ~ said...

hahaha.. betul tu nabiel. nasib baik xkena cam tu. tak ke merana si cikgu suhada nanti.. wakakakak.