Saturday, March 13, 2010

Kemurungan and Keterujaan=D

salam.

heheh ok ok kita cerita pasal keterujaan aku hari ni.

handphone aku da ok!!!!.........yeayyy!!!!...hahha korang takkan tau perasaannya bila agak lama berjauhan dengan hp tersayang<<<<------kegilaan melampau.hakhak.

nanti senang laaa aku nak share pics semua bagai kan...=)




ok bab2 kemurungan ni yang malas nak story tapi nak story gak.nak share jek.if taknak teruskan pembacaan sila click kotak pangkah di atas bahagian kanan ek..terima kasih! =)


kemurungannya start semalam.di mana ada symptom2 demam lak tiba2.kat tempat kerja pun cam moody sikit even semua orang suka aku.hikhik.eh tadek kena mengena ek...serious2!

lepas tu alkisahnya lagi balik tengah hari pun aku terus straight away letak handbag atas meja,bukak selendang terus menuju ke katil and terus tidur dengan nyenyaknya.waaahhh kepala rasa berat kot.




nak lagi dijadikan cerita,pagi hari ni aku ada test KPLI.haaaaaaa lagi la kan demam aku makin menjadi2.demam pas tu sakit tekak cam apa jek pas tu selsema.ni pun suara da tuka jadi cam pak guard UIA.hikhik tiba2 terselit pak guard UIA.pak guard lain tak sama ke?=D

but all went well.ceh well apekebendenya.test gila susah bai.aku study malam tadi kot.tu pun buku bawah bantal pas 2 aku tidur.

lepas tu balik dengan mamat handsome.hikhik nanti aku story.

*note: mamat handsome tersebut bukan pakwe or boyfriend apatah lagi suami aku!


ni aku duk type entry ni kat rumah sorang2.semua family tadek.huhu....sakit tekak tak baik2 lagi tau..=(

eh entry aku ni cam banyak story pasal kemurungan aku ek?..hmm...ye laa nak meraikan keterujaan tadi tak feel sebab demam melanda diri~~

ok ok bila tinggal sorang2 kat rumah ni banyak laa niat2 gedik aku mula muncul.tiba2 nak pergi makan mcd laaa,nak makan kfc laaa,nak on Tv pasang volume sekuat mungkin laaa,nak g karok laaa,padahal sakit tekak tak hengat tuh!



ok cakap pasal mcd ni kan,aku nak share video ni.aku rasa mungkin ramai yang dah tengok.



check it out!









hikhikhik jangan lupa ek cuba style di atas.confirm pekerja mcd tu bagi korang large set big mac freeeeee...=)

kalau tak pun dia bagi penumbuk pantas pantas kat pipi kau jek.alaa tak sakit pun.standard a tuh.hahaha..


ha ni lagi satu kalau korang nak tukar style mengikut mood and keadaan korang laa..=D







hehe haaa yang ni memang confirm korang nak tunggu cashier ni bagi seliparku di bibirmu jek.hikhikhik=p








p/s: eh lupa laaa nak selitkan pasal some one ni...."shinchan,jom kita g makan mcd nak?"...=D


2 comments:

rentan said...

x mo mcd majok!! huh

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hahaha.lawak seyh video tue.