Saturday, March 20, 2010

Relationship Status on FB episode 2

salam.

ok hari ni aku nak add sikit pasal entry ni.aku duk baca balik entry2 aku yang lama kan.tetiba entry yang ni ada part tu yang tiba2 tak nampak lak tulisan dia.camne tah aku leh careless tiba2..heheh so hari ni nak add sikit ape yang aku type sebenarnya as well as aku ada info nak share pasal apakah yang dimaksudkan dengan "in a relationship" kat status FB korang dari sudut pandangan,pemkiran,pendengaran aku laaa...=D

siapa yang ada rasa nak baca sila klik sini.

korang boleh select jek sebenarnya tulisan tu kalau tak nampak pun.tapi ni sajek nak menokok tambah.theeehehe..

bagi aku la kan.konon2 in a relationship ni maksud dia a guy or girl ni dah berpunya.haaa berpunya camna tu ek?konon2 diorang da ada gf bf laa senang cerita..aiyaaa lambat tol korang.hikhik....

tapi kan,dalam Islam tu sendiri da kata,tiada hubungan yang sah antara lelaki dan perempuan yang bukan muhrim selain ikatan perkahwinan.senang cerita selain menjadi suami isteri.hubby and wife.kan kan kaaannnn??


so amacam korang?ada bran ke nak putuskan hubungan yang korang rasa ala2 sehidup semati tuh?ada bran???


LU PIKIR LA SENDIRI BEB!....ok beb tu aku yang pandai2 tambah=D










p/s: eh eh kata kat orang lain.yang hang tu???bila nak kahwin???......heheheeeeeee ampun ampun..xoxo.=-)



7 comments:

Encik Mimpi said...

hehe..betul3..tapi nak wat camane da ramai kapel tu dikire cam relationship..aaha

enjelinajolipit said...

aku tak letak status pon. lebih selamat. ahahahhah!

nampak aku lebih telus kan????? tak gatai kan????????




sila setuju!

~ Ann ~ said...

aku complicated.. kira ada hubungan ker tak???

wakakak

Jeff Syiru said...

hey, I'm married... back off... hahahah ada gak ke status " staying together for the kids"?

Miss Fireflies said...

heheheh koraangg....eh syiru..kamu follow aku ke?adehh terharu beb

hmm ade kot status cm 2..kt US laa gamaknyee..tatau laa malaysia ade ke tak.hikhik

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Aku benci gila kalau status single tapi sebenarnya dah ada bf/gf.

Lebih baik takyah letak.

'Terlajak perahu boleh undur,terlajak ngorat boleh putus'.

butterflies Lovers a.k.a aZzA said...

errrr..shayer suke letak in relationship. better sebegitu. jaga hati sume pihak.ngeeee~