Wednesday, April 07, 2010

Emoticons :-)

salam.


ehem ehemmm...before that i just wanna inform about all the emoticons that i have put in every entry(if korang perasan la kan)..i mean the title ok..



let me explain..hehe


:-)......means i am in a good mood and feel peace(tergolong dalam mood ok and tak sedar diri yang eh eh sangat2 ok nyaa mood aku hari ni)..haaa stuff like that laa..nak kate happy sangat tu tadek la sangat..nak kata marah pun cam tadek perasaan jek..haaa cam tu la.paham2 laa sendiri ek.


=D..... means i am very happy and feel like i don't have any problem on that day (tergolong dalam konon2 aku sangat2 happy and can't wait to write it on my blog..ngeh ngeh)..hmm ok?get it?..kira cam sangat and agak teruja eceh padahal overexcited and over gedik tak hengat tak nak ngaku lak..hikhik


:-/..... means i am very upset!...geram pun ada..bengang (ha ni rasa cam nak nyanyi lagu bengang ni kang)...haaaaaaaa so be careful ek when you read my entry which has this symbol...takut korang pun rasa bengang cam Razi..hehe sorry dude tersebut dengan sengaja nama kamu di sini..ekekke..


:-(..... means i am sad..disappointed...heartless laa...useless laa...whatev laa kan..semua2 yang cam agak emo (eh eh bukan2.memang sangat2 emo ok)...so entah2 entry tersebut melibatkan perahan air mata yang bertong2 sebelum boleh type entry dengan tenang..haaaaaaaaaaaaaaa cam tu la lebih kurang...(tadek laa betul i nangis sampai bertong2 kan.ishhh kamu semua nih...)



so overall can be concluded as this pic of emoticons...

























p/s: ish just now i thought i wanted to type about something else...then tersasar and terpesong sampai ke si bulat2 kuning..=D



3 comments:

~ Ann ~ said...

oooo... tak perasan lak.. start hari ni kena slalu tgl dictionary ni la kan... hahahaha..

actually, automatik jak scroll bwh tgk maksud dia... wahahahaha..
:-) jugak!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

ceit bila masa aku bengang baca entri kau?

Miss Fireflies said...

hahaha razi....da ada dua kali ko komen kate bengang bila baca entry aku yg bengang..stress laa ape sume..ekeke kalah aku siot