Monday, April 05, 2010

It Hurts Me :-/ episode 2

salam.


aisshhh lately ni kan banyak betul entry saya yang berunsurkan episode di hujung tajuk entry kan?memang suka bersambung2 agaknya..hehehe=p



so yang ni semestinya sambungan yang entry dulu.cari aaa sendiri eh.malas lak nak copy paste link nya...ish tak yah laa tah hape hape jek pun.heeeeeeee...


dalam entry yang dulu ada saya kata nak bagitahu cerita pasal apa yang saya emo sikit time tu kan..ada 2 stories..




1st story

pada hari berkenaan,saya diserang(cewaaahhh cam ada army serang kita kan)sakit gusi...perggghhh perasaannya sungguh 'menakjubkan' tau.ye aa sampai tak boleh nak makan(eh silap.tak boleh da makan laju2 cam dulu)makanan fav seperti coklat aiskrim nasi even roti krim pun makan and kunyah perlahan2..







padahal bukan sakit gigi pun.rupa2nya sakit gusi ni lagi sakiiittt kan?korang pernah rasa tak?..so saya pun sangat emo la 2 3 hari sebab tak dapat tenaga yang secukupnya as i am a teacher kan kena guna suara selalu nak jerit2 semua..hehe


lepas tu 2nd story tiba2 muncul tanpa diduga dia nak datang kan..menambahkan lagi tahap emotional saya yang terganggu dan jiwa kacau melampau....


ada laa makhluk Allah yang sempurna sifat dan akalnya ni tiba2 suka tuduh2 saya yang....tah hape hape kot...memang tiada reason yang kukuh yang membuktikan tuduhan dia tu benar belaka atau sikit2 benar pun tadek.

memandai jek kan...saya pun..aaiihhh dia ni memang nak kena penangan power rangers aku agaknya....sekali...haip!!!........haaa ambik ko...terus senyap.



cop2 yang merah...lalallaala


dah laa saya letih balik lambat pas 2 sakit gusi yang tah bila tah nak baik2 nya..pas 2 ada lak orang tuduh2 cam orang kurang akal..mana tak hangin kita????...i was soooooooooo tired at that time.....dah.malas nak layan.sampai keluar word MAMPOS kat dia....



so memang sangat tension and stress...jangan blame saya.




so now memasing da cool down...:)

sakit gusi da terbang sikit2...:)




okeh itu sahaja.tamat.the end.noktah.full stop.








p/s: "fitnah itu lebih kejam dari membunuh"



4 comments:

Mr Rulez said...

len kali gosok ggi lepas mkn..ader kaitan ker...hehe
baru pasan gmbr kat profile 2..pttlar emo..bukan mnsia besa..ahakz..

~ Ann ~ said...

hahahaha MR, bini atomen ni. jgn memain. nt kena fireeeeeee tu!

Tu la lain kali gosok gusi sekali. Org suh cabut gigi tak nak, bagi space. bagi space!

rentan said...

ngutuk i x abis ek..

bukan tuduh... kdg2 kite blh rase kan..

dah2 mls nak start lg..

g pasang gusi palsu...

TTT said...

cikgu MF..garangyeee >.<