Monday, April 26, 2010

Work and Travel :-)

salam.


ok firstly work.
ye la nak sara hidup kan.bukan nak sara hidup orang lain.hidup sendiri gak.
so many things that i haven't done yet.there are.....April test papers..hisshhh malasnyaaaa...mim alif lam sin betul rasa..camna ek nak kikis perasaan mim alif lam sin ni?any idea?

nasib baik paper untuk pengesanan selasa ni dah siap rabu lepas lagi.fuh! sebab aku ada nightmare dulu pasal proses2 buat exam papers ni.nasib baik dah tadek siaran ulangan.he he he

according to kak sha(cikgu yang berdedikasi and friendly kat sekolah) ujian april buat senang2 jek.tak payah susah2 sangat cam paper dulu.hmm....betul gak kan..

nak tahu apa aku ajar kat sekolah tu?

tahun 1 = bahasa arab
tahun 2 = al-quran
tahun 3 = jawi
tahun 4 = pendidikan teras islam (PTI) and sirah
tahun 5 = PTI and sirah
tahun 6 = PTI

fuuuhhh....lap peluh jap..


ok ingat starting tomorrow nak bekerja lebih keras lagi and lebih rajin...buat paper..he he he





ok secondly travel...
ye laa dalam kesibukan seorang manusia ni mesti ada perasaan nak merayap2 ke mana2 kan.nak2 dah kerja and dah ada duit sendiri.confirm kau takkan duduk rumah diam2 punya lah.kecualilah kau akan duduk diam2 kat rumah jika kamu seorang penganggur..ekeke..

kadang2 penganggur pun suka keluar rumah jugak tau.lepak2 dengan geng penganggur gak.hehe duit?apa nak risau?parents kan ada...ceh hampeh

next month insya Allah nak pergi langkawi..yuuhuuuuu......sila jealous kepada mereka2 yang rasa nak jealous dengan automaticnya..ha ha ha

actually tak pernah jejak kaki ke sana apatah lagi jejakkan batang hidung(eh apakah mengarut?).rasa cam nak pergi semua tempat yang tak pernah pergi lagi dalam malaysia ni.(ai banyak duit?hehe)

*biasalah bf i kan orang kaya...opssyy...ha ha ha ha nak ipod?.=D


ok dah jom tikar terbang.kita terbang ke sana..yeehhaaaaaaaaaaaa








p/s: next week i will get something big.heheeeeeeeeeeee can't wait for that and i am really damn excited!!!



3 comments:

Anonymous said...

MY IPOD......NOT YOURS OK!!!!!!! and btw, OUR VIVA ok....hehehehe

miss hav0c said...

pewitttt.....

enjelinajolipit said...

ostazah ok!! assalamualaikum.
nanti tacap aku punye arab tinggi yg dah makin rendah ni