Saturday, May 01, 2010

Anak :-)

salam.



eh eh no no nooooo aku tak ada anak lagi.so guys boleh ambil form and ambil nombor giliran okaayy? eceh perasan tak hengat aku.=p


ni nak share video.mesti kamu semua dah bosan and boring and muak baca entry aku yang asyik duk menaip pasal akuuuuuuuu jek kan.


nah enjoy this video.


eh eh jap jap.nak story sikit pasal video ni.dari youtube la of course.


nama dia anas tahir.
nyanyi memang sumbang cam haraamm jek kan.
tapi beliau sangat lawak.
hehehe...harmony sangat bagus!..terbaiiiikkkk

aku tahu some of you mesti dah pernah tengok video mamat ni sampai dah bosan kan.hehe aku jek yang lambat lembap bab2 ni.


so enjoy jek la ek.




eh aku pun ada link youtube.tapi selalu malas nak upload video lately ni sebab lembap tersangat lembap yeee...better aku upload kat FB.sangat cepat dan pantas and tangkas.ngeh3

































p/s: anas tahir ni adik kepada seorang penyanyi popular yang aku sangat2 suka.kamu semua rasa2 siapa ek??....=D


4 comments:

~ Ann ~ said...

ececehh.. pomot nampak...bwekk :P

chah~ said...

haha.. muka sejibik bapak dia oke.. hahaha.. prof tahir pnah nak jd lecturer aku.. hahaha.. muka serius gile.. tetiba tingat group aku pnah kna sound ngn bapak si anas nih.. haihh..

cengkerangcipot said...

anas ni mmg lawak ouhh..
hahaha

Anonymous said...

Nk tye cket.....mane ek nk dpt borang tu...
Kene ade setem hasil ke? Nk apply ni;)