Thursday, May 06, 2010

Hehehehehe =D episode 5

salam.


haiii kamu semua...how are you guys?are you guys doing well?hope so..:)


haaaa hari ni aku sangat stress ok...hilang mood.emosi aku nasib baik boleh kawal...that was hurt actually...huh!

hmm entry kali ni aku nak story pasal anak2 murid aku ni haaa..aih banyak betul kerenah mereka ni kan?..hehe sometimes lawak gak kalau difikirkan semula.....


lately ni i have been so busy cam hape jek sebab nak siap semua marking papers bebudak ni..dengan stress bertambah2 dengan parents memasing..adoiihh..nanti kalau aku dah cool down sikit lagi aku story ek.......





hmm ni haa masa aku duk syok2 marking paper sirah ke PTI.kurang ingat lak aku..biasa laa macam2 jawapan kan..ada yang tinggal kosong jek.ada yang try gak jawab but still salah jawapannya..hmm bagus2.still usaha gak tu kan.hehhe


tapi...........ni haaa aku jumpa paper anak murid aku yang seorang ni..bagus tol jawapan dia ek.aku pun terus grab handphone aku yang ada 3.2 megapixel nya camera lalu and lantas aku snap pic ni...























haaaaaaaaaa kamu semua tahu tak baca jawi?tu semua jawapan anak2 murid aku yang dikasihi...adeehhh..boleh lak dia tulis TAK TAHU.ENTAHLAH dekat situ...


iisssssssssssshhhhhhhhhhh......tensi aku



sambil tensi tuh,dengan bertambah stress kat sekolah tadi,aku pun makan laa ni...sambil type entry baru ni...









hahahha hambek ko.nikmat tol yeee makan atas katil then boleh pulak buat posing aiskrim tu atas bantal yang aku selalu tidur and selalu keluar peta negara baru atas bantal tersebut..hahaha





*Ya Allah tenangkanlah dan tabahkanlah hati hambaMu ini yang lemah lagi hina...*










p/s: hope anak murid aku tak tahu apakah itu blog..ngeh ngeh ngeh..=p


5 comments:

chah~ said...

seyes.. klaka giler.. ilang sket bad mood aku mlm nih.. hahhahahaha..

miss hav0c said...

semoga menjadi cikgu yg comel dan tahan sabo ye wak

wan mashitoh wan azhar said...

MAafkan saya....saya wan mashitoh binti wan azhar...saya ade blog dan faham tentang blog...novelku-inspirasiku.blogspot.com..that's my blog..

~ Ann ~ said...

hahaha... aku tolong gelakkan. bukan kat entri. kat cikgu. wakakakak :P

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku dah tak reti baca Jawi?adoyai...