Monday, June 14, 2010

Afternoon Update :-)

salam.




hii good afternoon teacher!...hmm tengah hari dah eh.panas lak tuh.huhu breakfast pun pukul 1130 am.ok sangat bagus!


hari nak buat apa eh??

supposedly hari ni pergi bergegas ke sekolah (ecececeh) tapi oleh kerana kelambatan kebangunan kepagian (ok note.budak upsr ngn spm jangan ikut bahasa ni) so terpaksa tertunda hasrat murni tersebut.



ATTENTION!

entry kali aku rasa cam panjang sangat laa...so better kamu baca time kamu rasa memang dah tiada mende dah nk buat.sampai rasa bosan gaban baru baca entry aku eh.tak paksa tau!



*************


today i'm gonna update a lil bit about myself.ececewaahh dia.hmm on friday,last week la kan.i went somewhere in KL to watch Prince of Persia.yeaahhh Prince Dastan!...i like you!..ekekeke.best weh movie tuh.ye ah sebabnya aku dah nak dekat 6 7 bulan tak tengok movie kat cinema.so agak macam pelanduk masuk kampung jugak laa aku time tuh.hihi



ada laaa aku pergi 1 shopping mall ni.dah la 5 tahun aku berhijrah sebentar sebab study di sana tapi ni kira first time aku pergi ke shopping mall tuh.sebab dulu2 aku ingat mall ni macam Ikea tau tak?sebab bosan kot pergi Ikea...bagi aku la..


macam ada stuff like perabot2 laa...bunga-bungaan laa..barang2 dapur laa...katil kabinet almari cermin bantal senduk periuk pinggan semua2 tu laaaa..tu yang b4 ni aku macam malas nak jenguk2 ke mall yang 1 ni..


haaa paham tak aku cakap apa?

ok paham!..roger..


aihh boleh sesat laa aku pergi situ.



ok dah2 jom2 kita tengok pic yang aku snap kat mall tuh.kat level atas b4 nak tunggu masuk wayang.selamilah gambar2 aku yang diambil guna camera handphone 3.2 mp aku.sorry tiada maknanya aku nak beli camera besar gedabak yeee anak2...heheh











bola?world cup?not for me anymore....








haaa waiting for cinema no 4..ekeke



haaaaa boleh teka tak mall mana aku pergi membuang masa tengok Prince of Persia ni?ekekee



ok dah stop story pasal tengok movie and stuff and also pasal jumaat lepas punya cerita.huh!


*********


esoknya sabtu pagi2 lagi aku dah melepakkan diri kat swimming pool rumah kakak aku.melepak sambil swimming laaa dengan abah mama kaklong and my sis.abang ipar macam agak malu2 gitu nak join.haha lantak ahh yang aku tahu aku nak swim.


sambil2 tuh aku macam dengar laa cam sok sek sok sek (eh apa ni?entah) pasal aku.abah aku agak mengamuk dengan amukan apa tah dia ada.sebab aku keluar semalam tak inform dia pun.huh!....am i still a little girl????


tapi aku buat bodoh jek la.macam ada seorang ni selalu cakap aku bodoh kan??...aku pun swimming laa area jauh2 sikit dari family aku yang sok sek tadi tu ha.ah peduli apa aku.


balik dari kolam aku baring dalam bilik sementara nak tunggu adik aku habis mandi.hmm faham2 jek laa kan if tengah tunggu tuh confirm laaa aku terlena sekejap...okay tipu..lama gak aa terlena.dalam barang sejam dua??hahaha gila aahhh


pukul 2pm aku terkebil2 terkejut lagi dengan abah aku kejut suruh bangun mandi solat turun makan.haaa hambik ko.dah rupa askar bagi arahan dekat anak2 buah dia lak.haihhh..


lepas tu sempat laa aku snap pic lagi.hihi apekejadahnyaa la aku ni kan...






waahh habis seh kecut jari2 aku


haaa tu ah mandi kolam lama sangat...






tapi kan korang....last2 aku mengaku laa...salah aku...tak bagitahu mama abah yang aku nak keluar...aihhh...kenapa laaa dengan aku ni eh?



hehehehe dah2 jangan moody...lets start a new fresh life.!









p/s: DSLR, poems,guitar,painting......orang tu kata maybe satu pakej kot?..hmm...kamu semua rasa?ye ke???


3 comments:

gooseberries said...

prince of persia..mmg best sgt2..hee

n then jgn nakal2, bgtau dlu bila nak kuar..hahah. sbb i pon mmg kdg2 x bgtau pon nk kuar..ngee =D

chah~ said...

aku donlod je prince of persia tu wehh.. tp x puas ah tgk. gmba x best.

ehem.. aku impikan DSLR.. poems kdg2 je terlintas. x terlalu puitis. heh. guitar aku xde bakat. oyeah painting zaman skolah dlu.. da lame tinggal.. bagi aku bukan pakej kot.. heheh

butterflies Lovers said...

babe.. seyes prince of persia tuh sgt besttttt~ hero ensem, macho dan bergaya.. heroin pulak hot.. giler ahh~

ok, chop!!! adakah one utama??? ermmm ntah, xpela~ aku maen teka jek~
ke sogo??? hehehe (eh sogo ade movie ke?wakakaka :P