Friday, June 18, 2010

Comment :-)

salam.



hmmm nak inform jek la kepada readers and bloggers aku yang selalu bagi komen kat entry2 aku.thank you sooo much! xoxo


if kamu semua komen aku tak reply kat blog aku.tapi aku akan reply kat korang punya chatbox or shoutmix.or apa2 laa yang berkenaan kan.sebab if aku reply sini pun kamu bukan boleh perasan aku reply ke tak kan???



ye laa korang pun mesti banyak and selalu pergi blogwalking secara ramai2.hehe sebab blog ni bukan cam FB.apa yang kita post ke comment ke semua orang akan dapat notification kan.tu yang jadi berpuluh2 komen tu kat status.ekekeke


kalau kat blog mana ada korang dapat notification kan?sebab tu laa aku reply kat chatbox kat blog korang.haaaaa sooo selalu2 laaa cek chatbox memasing eh.baru korang sedar akan keprihatinan aku terhadap komen korang bagi kat entry aku.hihi sweet kan???


ada satu cara yang boleh bagi korang notification kalau aku reply comment.cam yang zackzukhairi suruh dulu kan.tapi aku malas ah.cam leceh.heheh aku ada style aku sendiri.





okeh tu jek ah setakat ni.nanti jap g if aku rasa cam ada hal jek nak bebel sorang2 aku bebel sini eh.heheh







thanks siapa2 yang sudi baca.








p/s: esok ada plan!yeay! :)


1 comment:

butterflies Lovers said...

elehhh thanks sape2 yg sudi baca kunun.. bwekkk! hahaha~