Friday, June 18, 2010

Dang! :-/

salam.





baik aku tak payah cerita kat siapa2.

cerita jek kat something yang tak bernyawa

lagi bagus!

cerita kat orang utan ke.memang tiada akal.tapi mereka aku rasa lagi tahu nak guna otak mereka.



and





aku dah tak boleh tahan bila dia asyik cakap aku bodoh!


kau yang bodoh tapi tak nak mengaku.


mentang2 aku ni tahan dengan segala kata2 bangang kau.but there are sometimes yang aku tak boleh...aku perempuan.


nak aku suruh faham hati kau.


so hati kau jek la eh?bagus!









bila blog diprivatekan tanya pula kenapa.











p/s: dah la.dah kering airmata aku...shit!


3 comments:

chah~ said...

hhhmmmm... hhhmm je laa yg ak mmpu.

rentan said...

knpe selalu aku ckp bodoh, knp selalu aku ckp bangang ko x penah tanye plak knp?

semua bnde ade bersebab.

butterflies Lovers said...

ehemmm!! apekah? siapakah???
errr.. aku tak bersalah~ kekekeke :P

cool babe~
persetan kan dia! ingat tuh!!
(^_^)V peace!