Tuesday, June 15, 2010

Favourite Songs of the Day episode 3 =D

salam.



my 2nd entry for today.fiuuhh...



ye laa bila dah tiada FB cam ni laa aku eh.lepak kat blog,twitter,youtube and.........jeng3....heheh tumblr.


haaa pernah dengar kan tumblr?dah siap buat semalam.hi hi nanti aku story eh.



kita nak discuss (ewah2) pasal new songs kan?tu laaa aku ni kang sat g ke laut lak aih membebel tak tentu hala.ke laut ah jawabnya.haha




1. Breakeven by The Script

2. There Goes My Baby by Usher

3. Billionaire by Travie McCoy feat Bruno Mars

4. Hey Soul Sister by Train

5. That Should Be Me by Justin Bieber

6. Terima Kasih Cinta by Afghan

7. Touch My Hand by David Archuleta

8. Leaving On A Jetplane by John Denver

9. Never Say Never by Justin Bieber feat Jaden Smith

10. A Thousand Miles by Vanessa Carlton

11. Ridin' Solo by Jason Derulo

12. Because of You by Ne-Yo

13. All I Ever Wanted by Kelly Clarkson

14. Two Is Better Than One by Boys Like Girls feat Taylor Swift





rasa2 cam lagu2 ni ada yang aku dah sebut dalam episod 2 dulu..hmm biar laa....


ok fine aku tetiba teeerrrrrrrrhafal lak lagu justin bieber ni...


yeee aku tahu laa dulu aku kata cam nak muntah hijau kan..ekekeke


la ni dah muntah colorful daahh..hahahhaa eeuuwwwwwwwww bweekkk...=p










p/s: apa eh lagi lagu latest yang best2???apa?dangdut??bukan takat tolak tepi.tolak dalam lombong eh...=p






1 comment:

chah~ said...

dgr arr solo by iyaz.. aku suka.. tp x pasti baru ke lame.. hahahah