Thursday, June 03, 2010

Hehehehehe =D episode 7

salam.


haaaaaa if kamu semua pembaca setia aku yang lovely kan,if tengok title entry aku cam tuh mesti dah dapat agak aku nak story pasal apa ni....



haa siapa yang bukan pembaca setia tuh...aku nak bagitahu ni...nak cerita pasal anak2 aku..heheh



okeh hari apa tah aku tak ingat.hari yang ada lori milo datang sekolah and dapat minum free tuh..hehehhe tah laa hari apa la kann..


aku hari tu pakai selendang lain tau.memang bebudak ni tak pernah tengok aa aku pakai selendang tuh...tapi mereka cakap camni kat aku,




"cikgu,cikgu nampak ceria laa pakai selendang ni"

"oohhh selama ni cikgu nampak moody jek la eh?"...

"eh tak la.cuma nampak lagi ceria.hehe"....adeehh..hehe



"eh cikgu nampak lagi ceria laa hari ni"..........okeh ayat yang sama maksud..hehe


"cikgu suhada nampak lawa aaa hari ni"..hahah okeh ni memang takleh blah betul ayat mereka memuji aku.


"cikgu,nanti cikgu pakai laa lagi selendang ni nanti.saya suka"....aaihhh bebudak ni..


"laaa takkan cikgu kena pakai selendang ni hari2 kot?"........tanya aku.


"alaaa cikgu basuh laa hari ni.esok2 cikgu pakai balik"....waaaah2 tu dia jawapan bernas mereka.terima kasih!



haaaaaaaaaaa nak tengok tak selendang aku?hikhikhik malu la den.






















ok jom kita zoom sikit apa yang tertera di selendang tersebut















ok fiiiiiiiiiiiiiiiiinneee....hehehhe i am gorgeous...hahahahha terbahak2 jap aku..


patot laaa mereka suka sangat tengok aku pakai selendang ni..ish3...nanti cikgu pakai lagi yeee anak2....hahha




lepas ni nak cari selendang tulis...I AM HOT...tak pun...I AM PRETTY...or...I AM CUTE....hahahaha haaaaaaaaaaaa jangan jeles eh..hikhik









p/s: weh aku dapat kereta baru..ekekeke...nak dengar cerita tak?..hikhik=p


4 comments:

sarah shafie said...

nk beli jgk r 1..hehe

rentan said...

mcm penah tgk je selendang tu... keke

budak2 biasenye jujur..

tp kalau drg terdesak nak something.. sanggop menipu buat cite y bukan2..

p/s pikir2kan lah...haha....muahhh

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

cehh,publisiti murahan...wakaka,just kiddding....

~Ann~ said...

lepas ni gerenti cikgu tu pakai shawl tu balik balik... keh keh keh.. motif???? hukhukhuk.. lu pikirla sendir nabil.. miahahahahaaa :P