Saturday, June 19, 2010

Hmmm :-) episode 2

salam.



hehehe baru balik dari picnic ni.aihh panas betul eh.gelap ah muka aku.eh eh muka aku memang dah gelap pun.ekekeke



so sini nak share la ye.pics aku snap tadi kat pantai batu hitam.aihh memang betul banyak batu hitamnyaa..



aku buat ni sebab ada blogger yang merajuk dulu aku tak buat ni untuk dia.hheh aku lupa ah azza and cik ai.hihi



ni kira tebus balik la yeee...ada gak yang tambah sikit2.haaaaa apa dia..jom2














































haaaa nampak tak?cik ai,fida,azza,gooseberries,alin,ikhwan,farah,nis.hehehe





ni ada yang special.requested semalam masa join kapet GB setelah sekian lama.hahha















haaaaaaaaa ZE.....dia nak suruh aku lukis besaq2.dah habis besaq dah ni weh.aku tak reti aih nak lukis besaq mana dah.sure helicopter lalu lalang pas ni nampak nama kau dulu ZE.hehehe






haaaaaaaaaa siapa2 yang konon2 tak puas hati tu kan.konon2 nama dia aku tak lukis atas pasir.ha jangan nak ngada2.dalam entry lepas aku dah lukis.korang jek tak sedar.huhu



ni klik sini untuk entry dulu2..







p/s: ok sambung makan coco crunch tanpa susu.hihi =p

5 comments:

hanis aleeya said...

hahaha.. nama nis paling nampak antara semua yang ramai2 tu kut. haha..

Kuwe said...

Gilaaa ahh. terharu siall.
kau kuat makan kismis ka apa siap hapal link satu satu. aku kadang kadang lost juga.

butterflies Lovers said...

wahhh nama ku di situ~ hehehehehe

cik said...

wahhahaaha..yes! yes! seb bek ko tak lupa lagi kali ni..mekasihhhh...paling atas tu. yes! hahah :P

ZACK ENTRY said...

nampak dah tapi kalau letak link pun ok jugak..=)