Friday, June 18, 2010

Kino :-** xoxo

salam.



ok ni entry ke 3 kot hari ni.hehe



haaaaaaaa hambik ko.emoticon apa tuh?hehhe siap ada hugs and kisses lagi.aiyooo


hmmm ni ha.adik aku tadi keluar merayap merangkak dengan kengkawan dia.pas tu dia balik jek terus dia tunjuk kat aku something.and i was like....haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lama tak jumpa kamu siooottttttt!!!!!!!!!!!




ha apakah itu?




























eee comeynyeee tajuk dia.hehhe aiskrim2






haaaa ni ah komik kesayangan aku.i mean author dia lah.nama dia ZINT.orang cina.dari zaman aku matrik lagi suka komik dia lukis ni.jalan cerita cam sempoi bengong gak la.ekekeke lawak kotor pun ada.hahaha eh aku suci yeee =p




sampai aku last sem kat U,aku beli komik mamat cina ni.tapi bila dah balik rumah,kerja semua,busy bagai,aku dah almost forgot laa pasal yang aku pernah ada hobi mengumpul dan membaca komik ni.heeeeeeeeeeeee dah berbulan2 rupanya aku tak beli.hishh


so apakah kaitannya dengan Kino yeee miss fireflies?



hmmm Kino tuh adalah..............................................Kinokuniya.ehhe tempat biasa aku lepak and beli komik ni kat situ ah.waaahhhh syoknyeeeeeeeeeee.KLCC i lap u.kirim salam sayang rindu sama itu Cold Storage.hahaha sewel yeee kamu..



ada lagi 3 buah komik dia aku tak beli ni.tak boleh jadi nih.kena rembat gak tiga2 komik tersebut.dah macam budak2 lak aku.hihi










hmm tu jek ah bebel.sat g if ada type lagi.hehehehhe













p/s: yeee Kino next week kita peluk2 eh.=D



1 comment:

Kuwe said...

eh. under 18 tu. zint gak kan tulis? zaman sekolah memang kemaruk tu.