Saturday, June 05, 2010

Morning Update :-)

salam..



waahhhh good morning sunshine!!!!...what a bright sunny day..cewaahh padahal baru jek pukul berapa ni...hihi


eh i just realized that i have never ever updated my blog in the morning kan?sangat jarang kot or memang tak pernah langsung?hmm..


ohh now i want to update my blog with a video that i will put it here..video pasal agenda gotong royong di sekolah saya.hehe


gotong royong semalam aaa...nanti i letak sikit pics nya eh..bila bilik guru dah lawa comel cute bagai masa tu laa cuti sekolah dah nak mula.so i have to wait for 2 weeks laa nak merasa keadaan bilik guru yang baru.huhu


apa yang best eh bilik guru yang baru ni?bukan baru mana pun.just tukar kedudukan meja2 guru jek.and then tambah2 laa sikit kusyen sofa yang baru..(yeee tempat melepak dan bergosip)..eh tapi aku dengar jek tak join pun.haha





ok aku masuk2 jek dah jadi kapal terbalik dah bilik guru ni



yang area2 belakang ni dah jadi tempat aku yang baru



ok time ni dah cam nak siap a sikit.ha tu cadar kusyen baru.hihi
yang laki tuh cikgu yee bukan anak murid.hehe



ni tempat solat yang baru dengan tikar getah yang baru.boleh lak mereka2 ni sepak bola jaring?



tadaaa meja aku.hehe padahal kemas siap2 baru snap gambar






alaaa video lambat loading aaa...nyampah tol aku.....






okeh nak siap2 balik kampung ada orang kahwin la pulaakkk..aaihhh










p/s: cuti nak lepak KL laa...so amacam?ke ada tempat lain lagi yang best?okeh selain langkawi yeee..hehehe


4 comments:

ardinihumaira said...

banyak kan kenduri kawen dua minggu ni ;)

Ardini Humaira | Click Here

butterflies Lovers said...

ala mane video nyer??
wahh kemas2~ ngeee~ :)
masa aku skola dulu, meja cikgu aku paling kemas, cikgu BM.. cikgu lelaki taw~ :P

rentan said...

ait jugn ckp kite g kenduri y sama,,,

langkawi???

hurghh...

ZACK ENTRY said...

asyik pegi kenduri kawen jer..


bila diri ini nak kawen??hehe XD