Tuesday, June 15, 2010

Oh Heck No! =p

salam.




ohhhhhhhhh heck no!...not for me anymore eh.world cup ni cam aku dah sangat bosan..sebab...




zaman2 aku sekolah dulu aku dah merasa dah kehangatan world cup ni sampai aku follow semua kot perlawanan diorang.haaaaaaaa nak tahu tak story nya?


ok aku assume kamu nak tahu la story aku.ekeke...ye ah mana ada peti suara sini nak dengar kamu kata setuju ke tak...aaihhh lambat2...


*********


time aku form 4 tahun 2002 (ok kantoi umur aku sekarang.ekeke) aku sebenarnya tak tahu menahu la pasal world cup semua mende alah ni kan.sebab tak suka sangat sport.euwww kasarnyaaaa...hihi


time ni juga laa aku kenal David Beckham.haaa sampai email aku pun ada nama beliau.hihiiii...sebab aku rasa time tu dia sangat hot and handsome!...aku ni da la jenis susah nak cakap orang hot and handsome...


time tu juga time world cup buat kat Jepun.so time sana dengan sini lebih kurang jek kan.so tadek laa terpaksa berjaga malam bagai.dah la aku sekolah lagi.selalu time balik tengah hari dah ada match.kadang2 petang pun ada.so tak terganggu la time study aku.cewaahhh...=p


aku punya poyo dan excited dan teruja punya pasal world cup ni kan.siap aku ambil keratan akhbar (eh skemanya aku) dalam paper yang ada tanda2 tu kan match ni siapa menang siapa kalah.yang ni lawan dengan ni dapat berapa.aihh ada lagi ni aku simpan.hihi



hmm tayah laa tengok.aku pun dah malas nak ambil dalam kotak tu.siapa eh yang aku minat time tuh?cuba nak ingat balik jap....


selain Beckham laa...














Miroslav Klose

Micheal Ballack....confuse ni nak sebut camna nama dia ni

Nakata....ok malas nak google nama full dia apa..

Thiery Henry.....yang tahun ni dia ada main lagi kan?aku tengok ulangan jap tadi..

Belongzulu...apa tah nama dia.player Turky

Zinedine Zidane....ehehe





alaaa banyak lagi laa...sakit otak aku nak remind balik





yang tahun 2006 cam aku ada ingat aa sikit2..jap2













Omar Bravo.....player mexico kot tak silap aku la...tahun ni tak tahu aa dia ada lagi ke tak

Oliver Kahn...eh ye ke nama goal keeper German dulu ni?yang muka sangat bengis tuh??aku tak ingat aa nama depan dia apa...



yang tahun ni aku suka....








Luis Suarez..haaa yang ni player France kot..ha ye ah..aku suka sebab masa 1st day tengok hari tuh dia asyik2 jatuh jek bila main.dalam hati aku.....aihh lembiknyaa ko....ekekekee






hmmm so far tu jek laaa aku suka.aku rasa cam aku suka bukan sebab diorang terer main ke apa.tapi sebab.............................looks kot..hahahhahaha



ah memang aaa.what do you expect if a girl like me watching the match?ekekeke..jangan harap aku sangat pandai dan paham apa2 rules bola sepak yeeee.....hikhik=p






*abah dengan adik aku dah asyik tengok bola jek ni bila aku turun bawah.dah rasa rindu lak aku kat channel astro yang lain.uwaaa.....nak tengok disney channel!!!!*














p/s: sambil dengar lagu Suddenly Lewat by Wani Ardy.........................



1 comment:

~Ann~ said...

wah wah wah.. ramai jugak ko minat ek.. haha.