Wednesday, July 14, 2010

I'm Back! =D

salam.







haaaiiiiiiiiiiiiiii everyone!!!!!!..hehe setelah almost a month eh saya privatekan blog sampah ini.so hari ini tiba2 rasa nak publickan semula.pheww..keputusan yang susah ni yee anak2..







kenapa tiba2 nak public?...entah laa...semua perasaan ni datang sendiri.tayah paksa2 yee..aku benci!







lagipun tunggu komen2 dari readers yang lain..yelaa asyik dari readers yang sama jek.aku cam bosan gak.kan ann?ekekeke







lepas tu nak publish kat GB...owwhh dah lama yeee tak join GB...mentang2 sudah famous amos sekarang masuk paper tapi aku jangan dilupakan tau...hihi





aku jeles ah tengok mereka ni datang gathering gengblogger last week...aahhh bestnyeeee....!!!!!!!!





takpe ah baru 1st gathering kan...2nd gathering nanti aku bawa anak2 aku sekali..ekeke







so tunggu jek laa eh entry2 baru aku pasal anak2 aku ni..ada cerita hot!!!!





























p/s: nak soya cincau ah tiba2...apa kess??=p



5 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

nasib baik ilang sebulan jerk..
huhuuh..
aku lakz ilang sebulan tp blog stil public..
huhuhu..
tup2..
tiba2 nk update..
crita pun tunggang langgang

KID LEARNS TO FLY™ said...

jgn jeles..kite wat gath versi kite haha..

xdelah skema camtu haha lg

cik aiLebiu said...

aisehhh..suda muncul di khalayak! jgn semunyik lg weh....hehehehe...

nabilah_2908 said...

welcome back... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NOSTALGIC SONG

butterflies Lovers said...

muahahaha!
finally!!!! yesssss~ \(^o^)/