Thursday, July 22, 2010

Wah Pink! =D

salam.




oh so here's my story today.actually it happened on monday.but today i just remembered to say something about it here.




okeh pink!...ok apa tah aku merepek ni?




when i was driving back home,just stopped at the traffic light.then i saw from my side mirror of my car that there was a car..i mean brand new car...alaaa kereta myvi je pun.but new!





the color?pink!!!...haaaaaaa





i was like....ok ok sat gi mesti kereta ni stop sebelah kereta aku.ye la lampu merah kan?then tau tak apa jadi??






*ok tak tahu kan.te hee hee*




si driver ni tak stop doh.terus slumber bodoh alang jek langgar lampu merah.aisshhh tak puas hati betul aku.tau laa cam nak tunjuk lagak kereta baru so cam drive-kereta-pink-harus-langgar-lampu-merah dah mula di applykan dalam pemanduan beliau.hish!




tapi lawa ah.hehe maybe sebab aku perempuan kan.suka sangat cair dan lemah akan kaler pink lebih2 lagi dekat kereta kan?..hihi..ni yang limited edition tau.ada 1000 unit jek kot.








mak aku kata,"laaa kalau tunggu sebulan lagi boleh dapat kereta myvi ni angah"








*ok hanya kenangan*

















p/s: saya puasa ganti hari ni.last day!...hait!


5 comments:

chah~ said...

aku da mntak myvi tu ngn bapak aku..tp hmpehh... klo dpt, sumpah aku rajin gi kelas. haha..

eh2.. aku lg 2 hari nk raya..

semutcomey said...

bapak ikan aku da janji nak bagi bagi myvi tu.. aish rugi minta bmw ni awal awal. aiyak kena tukar kaler ler jadi pink. jap sila imagine bmw kaler pink.. ngahahahahaaaaa.





















ok tipu. bas rapid kaler pink cantik gak. hurm merc lagi. phewwww hampeh!

Hariz said...

PINK I Like...
Wahwawah..

Selamat Berbuka Puasa K :)

Terumbu Karang Mula Mati

aliesha kirana said...

hehe.. ak pn ske pink, tp kalu pink lembut skit baru ak ske.. yg myvi tu cm terang sgt.. silau mata.. hahahaah...

meh layan *~Citra Hati Aliesha Kirana~* pulak...

xpun baca karya *~Dari Tinta Aliesha Kirana~*

IERA HAJERAH AZMAN said...

kalau disuruh buat resume, aku nak letak myvi pink tu sebagai impian aku. eh serius ni.pink die buat aku naek mengigau dan angau.