Monday, July 26, 2010

'Wish' =D

salam.



hehe eh eh term apa tuh?pakai hentam jek eh?wah wah dah pandai aku sekarang.



tadi budak2 tahun 6 semua duk berebut2 nak salam semua cikgu.ye laa esok dah nak trial UPSR kan?seorang demi seorang salam aku juga.even aku tak ajar subjek UPSR pn.


dan seorang demi seorang juga aku paksa sambil salam aku kena wish panjang2 sikit.ekeke.saja nak mendera mental.wish yang aku dengar almost from them ialah




"cikgu saya minta maaf"

"doakan saya dapat 5A ye cikgu"





yang weird gila punya wish ialah




"cikgu,saya minta halal makan minum pakai saya cikgu"


*ok ok cikgu halalkan =p*





yang lain sikit dari yang lain,




"cikgu,saya minta maaf ye cikgu.eh saya ada buat salah ke dengan cikgu?"

"cikgu doakan saya dapat trial UPSR 5A dengan UPSR betul2 pun dapat 5A yee cikgu"

"cikgu,saya minta maaf kalau saya ada buat salah dengan cikgu.saya tahu masa cikgu mengajar kat depan saya selalu tak dengar.hehe"

"cikgu,saya minta maaf banyak2...ok tu jek"


*confuse jap.tak dengar sebab suara aku perlahan ke or memang dia main2 kat belakang?lupa nak tanya*















p/s: eh bukankah aku yang sepatutnya wish kat mereka ni?hikhik gasak laa labu =p


5 comments:

fiD said...

kamu kan amek upsr, oho

i'mnogood said...
This comment has been removed by the author.
[tErOmPaH bIrU] said...

haha.. macam2 karenah budak2 sekolah kannn.. adik along pun ambik upsr gak tahun nie.. doakan dia sekali yerk cikgu ;D

achika said...

salam... ohoho spoting jugak cekgu nie... ehehe :) slamat maju jaya cekgu.. :)

Fina Sophie said...

hahahah cute kids jeles la dekat cikgu ni huhu ;)