Tuesday, August 17, 2010

Crappy =D

salam.





hehe sebelum tidur ni nak update kejap yee.tengok tajuk entry pun tahu dah.apekebende tah yang sampah sangat sampai nak update ni..

















ni snap time before nak berlepas ke sekolah.minyak dah tinggal 3 bar....berapa jauh dah aku angkut kenderaan ni?1234 yeee....




confirm laa aku snap before aku drive kan?gila setan kau snap sambil drive.dengan simbol tak pakai seat belt nya bernyala2 non stop minta di stopkan secepat mungkin.














p/s: tak pernah pakai seat belt.sekian.sila jangan tiru.

No comments: