Sunday, August 08, 2010

Sunday :-)

salam.



so sunday right huh?hehe suka aku bangun lambat if hari ahad ni.siap ah siapa yang kacau aku tidur time ahad pagi.mahu kena bebel dengan aku sampai ke malam.




aktiviti?ermm lepak rumah jek la.rasa macam rest gila if hari ahad tak merayau ke mana2.esok jek dah start kerja bersepah dan melambak.dang!




so memandangkan mood aku semalam dengan hari ni agak baik :-) , so entry hari ahad ni kita rilek2 jek eh.aku nak share pics.




dan JANGAN SESEKALI BERHARAP OR MENGANGGAP PICS YANG SELAMA NI AKU SHARE DALAM BLOG NI ADALAH DARI CAMERA GEDABAK.sekian.



pics dari hp aku yang murah yang 2 3 kali masuk hospital akibat keretakan tulang.ekeke.=p




































ha?bosan?memang la.siapa suruh tengok pics ni?hehe












p/s: raya tahun ni dah sangat lain bagi aku.

1 comment:

MissNafa said...

laptop kite seakan2 same la~ heee ;)