Friday, September 17, 2010

Have Been Getting Used To It :-)

salam.



dah lah.tiada entry emo dah.nak emo letak kat tumblr sudah.



**********************************************



handphone aku keypad rosak.dah sebulan.punya malas nak hantar repair.semalam pergi.siap half an hour.tapi problem lain pulak yang muncul.aku tak dengar suara orang yang aku call or orang yang call aku.


ermm..tak perasan kan.sebab tu jek semua dah jadi lain.

ahhh dah malas emo.tolong lah...


*cilakak*


*************************************************



tak pergi mengajar.bagus!duduk lepak rumah.dah macam tak reti nak handle problem sendiri.

upload pics semua kat FB.upload video yang suka ria di hari raya di FB lembap kalah siput.bertindak pergi upload kat youtube.

*lama tak upload kat youtube*


*************************************************



lapar.tak breakfast.degil..memang la.tu aku.sepatutnya hari ni (bajet la) aku pergi kedai fon semalam pasal hp aku yang......ok fne.dah jadi macam ni...susah aku nak keluar..

sepatutnya pagi ni aku jumpa bestfriend sekolah aku.lepas jumaat dia dah nak blah KL..fine.ponteng kerja and terpaksa cancel jumpa dia.sorry boon.

*mamat ni tadek blog.link FB pun tadek yang specific.cari dalam list aku.Lihin Hafizi.kalau nak kenal laa.nak flirt pun boleh.errr yang pon ataupun nyah abaikan statement aku ni*


dua2 aku melepas.sengaja melepaskan..aku turun KL nanti aku make sure jumpa kau.cam kita round2 KLCC cam hari tuh.borak2 tak ingat dunia...aihhh happy aku masa tu kot..


*patutnya tak payah susah2 type kat blog.text dia sudah*










selamat hari raya.maaf zahir batin.


kualiti gambar dari phone kesayangan.macam tu lah.time ni bersiap nak balik muar.










p/s: perlu ke minta maaf dalam blog?

p/s/s: tajuk entry macam tak kena dengan isi entry.*abaikan*.

2 comments:

Anastasia Ann said...

ececeeeeh emo semacam jer tu. lalalal~

rentan said...

:) ingatkan cuti..