Sunday, September 05, 2010

Life :-)

salam


so now we are talking about life here.


some people say life is cruel...pfff wtf.

some people say life is unfair...damn!

but for me...i think life is TOUGH AND BEAUTIFUL.




aku suka kata-kata dari blog seorang mamat ini...yang bawah ni.yang atas tu ayat miss fireflies yee..




"dalam pada waktu remaja lain sedang sibuk menagih keseronokan,sibuk mengejar gaya hidup yang hartamas, yang pavilion, yang the curve, yang Meet Uncle Hussein, yang HUJAN, yang KAMI, yang ini yang itu, aku tetap dengan keputusan aku untuk tidak dihanyutkan dengan bencana ini.tapi macam mana keras pendirian sesiapa pun, aku pasti ada juga dalam diri kita yang akan terikut-ikut .aku mengaku."




haaaaa pandai2 kamu semua lah nak korek2 celah mana entry dalam blog mamat ni yang aku copy kata2 beliau.teee hee hee.....




so?tak suka?tak puas hati?tak setuju?nak gaduh?nak tarik rambut?nak pancit tayar kereta?

peduli apa aku.













p/s: aku nak tambah.yang bunkface..


3 comments:

Otromen Bulat said...

sangat sweet

Anastasia Ann said...

Fuh ada atomen bulat. Doremon kali. Ekekek. Erk lari topik. Hentam ajelah labu. Peduli apa kan. Mihahaha

Asma' Ismail said...

hi hi hi..
da-da.. asma knal je
hehe.. dh follow ur blog pn..
hepi blogging ye!
selamat ari raya, maaf zahir batin..
(^_^)