Wednesday, September 08, 2010

Santai Sempoi =D

salam.



waahhh apakah entry aku kali ni?biasa laa pagi2 yang ceria ni cam malas kot nak type panjang2.tapi aku pelik ah.lately ni lepas sahur and subuh aku dah tak rasa sleepy cam dulu.kalau tak ni sekarang aku tengah mimpi apatah bangun lepas zohor kang la jawabnya....



maybe sebab ramadhan dah nak berakhir agaknya.....Dia suruh aku buat amal ibadat kalau dah bangun awal2 pagi ni.tapi aku.....hampeh betul la...sampai aku rasa cam "mana nikmat mengantuk aku ni merayau2 eh?"...



Dia suruh aku rindu ramadhan dah nak habis ni....betul betul..ye laa lepas ni bilanya entah aku nak bangun sahur semua kan.....



*eh eh tertype panjang*





ni entry bajet santai-sempoi-kepala-hotak-engkau.ekekeke....tengok pics jek la maksud aku.


































ehemm *sambil pakai cermin mata gelap keluar masuk court sebab kes cerai yang besar gila gaban tuh*





eh boleh transfer rupanya gambar ni :)













p/s: get ready nak fight dengan syaiton2 malaun tu jumaat ni sampai ke ramadhan tahun depan wachhaaa!!


2 comments:

rentan said...

ehem.. y bawah skali tu.. y bawah skali tu...

Otromen Bulat said...

selamat hari raya