Tuesday, September 21, 2010

'Wish' =D episode 2

salam.



hari ni first day start UPSR.so apa kena mengena dengan aku kan?

eh suka hati aku laa......hahaha


so semalam ramai2 laa mereka2 ini dengan gaya muka innocent memasing yang agak hipokrit sikit tu pergi minta maaf dengan semua cikgu2.


entry lepas ada kat sini.



antaranya lah yang sangat common kita dengar,



"cikgu,saya minta maaf kalau saya ada buat salah dengan cikgu"

"cikgu,doakan saya dapat 5A"





yang agak islamic sikit,



"cikgu,buat solat hajat untuk saya eh cikgu"

*ye lah ye lah*





yang agak seram sejuk gerun aku dengar,



"cikgu,jangan lupa baca yasin untuk saya "


"eh hassan!!! dah nak mati ke apa??"

"eh eh tak tak,sebenarnya nak suruh cikgu doakan saya.hehe sorry cikgu tersasul.berdebar2 sebenarnya nih"


*adeh overnervous pulaakk*






dah la...buat elok2.good luck.mmuaahhhh!













p/s: macam2 laa anak2 aku ni...

1 comment:

enjelinajolipit said...

ni aku komen, kuar x blog haku ni?? haiyaaaa