Friday, October 22, 2010

Away :-)

salam.


ohh attention people!.


ecececewahh kau markonah.mengada2 kan nak buat announcement kat sini.hihi have been really busy lah.ada yang betul2 busy.ada yang buat2 busy.ada yang cari busy sebab nak jadi busy so jadi lah betul2 busy.faham tak?lantak kau lah.haha.


dah nak dekat akhir tahun ni kan?so final pun nak dekat lah.next week kot.aku terhegeh2 buat soalan periksa untuk anak2 tercinta.eleehh satu subjek jek pun.yang lain semua dah diberi siap.


eh rasa macam dah lama tak tidur lewat time2 cenggini.selalu tidur awal sebab makan ubat memang terus laju jek cari bantal lepas tu beradu.macam sleeping beauty.tapi aku bangun sebab mama ketuk pintu.bukan sebab kiss dari putera raja..huu~~


ohh dah melalut ke laut dah aku ni haa...tapi bukan secara berjemaah eh.ekekeke sorang2 jek pun...huu~~


ohhh haaa away kan?ye lah aku away kejap weekend ni.saja bagitahu.padahal aku seminggu tak update blog rilek jek kan.tadek orang nak kecoh pun.gila perasan aku.lalala


eh kejap.i was just wondering.....bloggers kan..if aku ke kau ke mereka ke mati,siapa yang nak bagitahu orang lain yang kita dah mati?


maksudnya macam if aku meninggal dunia,macam mana korang nak tahu eh?pernah terfikir tak?if kawan2 rapat tahu lah kot.kalau macam readers ke..kawan2 blogger yang lain ke...haaaa macam mana?...



p/s: take care :)


6 comments:

Kuwe said...

ece ce ce.
sleeping beauty, ya aje beauty time tidurnya.

melalut dengan aku meh.

steady, seminggu aja. aku sebulan 2 terus. haha.

ha. pasal tu aku ada terpikir. dan nak buat satu entry. tajuknya. "sajak kematian" . tak berkesempatan lagi.

LUKISAN PENA said...

posting muhasabah diri nieh..

JelinaJoli said...

kalo blog gua tak berapdet lebih sebulan tu, maknanya jasad gua dah kena kambus la.. paham????



eh2 gua ada PA yg bole tolong hebahkan kematian gua.hihi. lu ada???

MOFASAD said...

hhooooiiittttttttttttttt!

Anastasia Ann said...

aku pun selalu terfikir menda yang sama. Dahla FB aku tu private dari family, blog ni dorang tau aku ada, tp xtau pasword atau link nak masuk.. so aku nak tulis wasiat awal2 kat ko la.. Blog atau fb aku kalau tak berupdate sampai sebulan tu maknanya aku dah goodbye ler namanya. sila hebohkan nanti tau >:)

butterflies Lovers said...

err.. aku agk tersentap bab kematian tuh, huk3~ T__T
aku rindu kat TTT, nasib baek berita pemergian dia, aku dpat tyme tuh jugak.. errr.. kalo aku, hurmm.. ala blog aku tuh, bukan ade sape nk ziarah kan? kan? kan?

p/s : cik markonah, if u dun mind, tggalkan num fon kat inbox fesbuk moleyh x? aku rajin g kuantan, mane la tawu leh berjimba2 dgn ko. hehehe~