Wednesday, October 20, 2010

Damn Kegelian =p

salam.



okeyh kejap jek eh entry ni.eh eh silap.pendek jek eh entry ni.ni nak share nak luah kata2 adik aku malam semalam semalam.isnin malam.



"angah,dalam bilik air tadi ada lipas.dia tengok jek wawa kencing"


okehhhhh......FINNEEEEEEEEEEEEEEEEE...


tak perlu kot nak report aku benda2 damn geli siot cam tuh.aku tak perlu tahu.aku tak perlu dengar kotttt...



p/s: better check dulu dalam bilik air before kamu semua memulakan apa2 tindakan.*serious nih*

7 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

hahaha.. apa yang kau geli kencing ke lipas.. hahahaha

Anonymous said...

ha.ha.ha. no komen lah

Kuwe said...

hahahaha.

dia tengok jek wawa kencing.


hahaa. err. tak tulis kat status facebook ke?

ym aku: mohdikhwan_2. aku cari kau tak jumpa pong.

hamzah ian said...

haha

JelinaJoli said...

tah2 lipas tu ada org pasang cctv kat dia? haaaaaaaa

kembatolo™ said...

hahaha. lipas bernafsu! xD

ezma fasham said...

Keh keh keh.. sumpah lawak!! Haha..