Saturday, October 16, 2010

Gambar Aku :-)

salam.



baru balik.penat.tiba2 rasa nak update blog.sengal tak?tah hapehape kan?


ada seorang blogger ni.kat FB aku selalu post kat wall aku.dia suka tanya pasal gambar aku.eh kenapa dengan gambar aku eh?stalker ke dia ni?gila ah!

eh eh bukan laaahhh...


dia concern ni.tak pun geram.sebab apa2 gambar aku upload kat FB mesti aku akan cropkan mana2 gambar yang ada muka aku.ekekekeke kira selalu nampak half jek.tak nampak full.


dia siap suruh aku buat satu entry pasal kenapa aku suka letak gambar separuh muka?half face?waahh!




ha ni laa nak cerita ni.sebab2 nya ialah....

-

-


-

-

-

-

-

-
-

-

-

--------

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-











------
-


kejap2..laptop buat hal....


-
--



------


-----



-
-
-
-



--
-



nak tidur lah...zzzzzzzzzzz....






p/s: best kan entry i ni wandy?tee hee hee...



2 comments:

Wandy Infinity said...

hahhaa.....ape lah...
ingat tak buat...memang buat juga akhirnya..hahaha...muka tak pernah full lah awak ni..hahaha

Nur Areefah said...

entry yang memenuhi citarasa pembaca =.="