Sunday, October 31, 2010

Must Read :-)

salam.


ermm sebenarnya kan.tak tahu nak update apa ni.ngee~~


i nak share blog yang i suka follow.follow dan baca.bukan semata2 follow tak reti bahasa siapa suruh follow kan.haha


tadi dah bersihkan dan dah buang blog yang selama ni i follow tiba2 rasa dah macam tak nak follow dah.tobat tobat.sebab..


-orang tu dah berbulan tak update

-penulisan dia makin lama makin hanyut

-tak ada topik yang best yang menarik perhatian i nak baca



haaaa lebih kurang laa macam tu ceritanya..bila dah buang rupa2nya tinggal 33 blogs jek yang best.so...i share sini eh



incik tembak

hami

makan2

buang duit

abe pavilion...mana eh mamat ni lama tak update..

porn la sangat

sifu..alahaii sifu..cepat la update

kecik..ni tak padan dengan kecik..




haaa sikit jek la eh.takkan nak letak semua apekegila kau kan.yang siapa duk menggatai buat private blog dia sangat hampeh la tak matang.


haa lagi satu.tumblr wani sama dengan i lah.hehe just background i punya kaler merah. :)



kenapa tah i guna i u bagai dalam entry kali ni.lagi satu.berapa banyak haaa laaa i nak guna.





p/s: goal keeper kelate...ehemmm...tak kira.nak tulis sini gak =p



3 comments:

JelinaJoli said...

ye, hensem!

Mat Jun said...

thx sbb link belog gua n baca blog gua

jasamu dikenang ;)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

sifu tue aku rupanya...ceit!