Sunday, October 10, 2010

Nyam Nyam =D episode 5

salam.



ni nak cerita pasal makanan sikit.boleh lah ye.hehehe sebab sekarang mood lapar gila vavi.sebab aku tak nak ikut parents aku pergi jamuan orang kahwin tadi.so padanlah dengan muka aku yang cute ni kan.ekekeke



have you ever eaten at SUBWAY?haaa pernah kan?best kan rotinya!


lepas convo aku keluar jalan2.biasa lah konon2 melepaskan penat duduk berjam2 dalam hall semata2 nak dapatkan sekeping kertas tu ha.ceh.


pergi Tropicana Mall.hajat di hati nak tengok movie la konon2nya.last2 pilih movie Alpha and Omega.ceh.half cerita aku dah sleepy kot.siapa tah pilih.lalalala~~~


before movie start,aku makan2 dulu.hishhh lapar kot dari pagi tak makan.mahu tak mengamuk aku.kalau lapar jangan harap nak tengok muka aku yang manis jadi maintain manis 24/7.dah muka ketat dah jadinya..


so.....makan kat SUBWAY.hehe saja dicapital letterskan ayat SUBWAY.sebab best makan situ.ye lah dah lapar sangat kot.aku pilih,



wheat bread....ye kot tak ingat nama roti tu apa..

topping with tuna and cheese.....perghhhh sat g meleleh ni weyhh

add onion and tomato

with sauce chili and mayonis...





aarghhh lapar lapar lapar..........


ada tambahan aku beli.bajet ni konon2 buat desert laahh...kononnya...





chocolate chip cookiess........perghh aku peminat chocolate okayyy..apa2 lah yang related dengan chocolate....cake..roti..cookies..ice cream..air...donut..aahhh semua lah!




p/s: hampeh betul.cerita bagai nak rak pasal sandwich last2 pic nya haraammm tak ada.dah lapar sangat weyhh =p

2 comments:

JelinaJoli said...

gua dulu fefeeling subway punya restren bawah tanah u.. ala2 subway omputih gittuuu

Anonymous said...

ewah2 org lain a yg pilh movie tu ek...n awak la yg pilih nk mkn kt SUBWAY...hmmmm