Wednesday, October 27, 2010

Teringat :-I

salam.








teringat jek.hobi lama.dulu ni jek la hobi.nak suruh aku senyap.bagi jek novel ke komik ke.aku baca.aku diam lah.


baru beli masa pergi bercuti.baru baca sampai page 16.baca macam siput.aku pun tak sure siput pandai baca ke tak.tak tau dia baca macam mana.


dah dah jangan nak mengarut la wehh..




last night.sambung baca.kalau dah laptop depan mata.memang tak gerak2 laa ke page sebelah.duk statik situ jek la kat page 12.sambung sampai page 16 pun baca sikit tadi.tak busy sangat kan.


semalam sambil baca kedengaran lagu ni....dari laptop aku....ulang-ulang pulak tu....sebab setting player repeat aku buat on.










lagu ni.orang lain suruh dengar.kalau tak memang aku tak dengar.dulu2 suka la aku dengar...



d
u
l
u


sekarang.....macam benci.


bukan sebab lagu ni tak best.

bukan sebab wani nyanyi sumbang.

bukan sebab lirik dia bahasa rojak.



sebab....


tapi kenapa aku dengar lagi?


fikiran aku melayang untuk kali keberapa....tak sedar..



p/s: lewat ke?or sebenarnya memang tak pernah ada?


4 comments:

Kuwe said...

cali cali cali cali.



jengg.

Miss Fireflies said...

ehem ehem..


haha ko la jeng

mengenaldiri said...

ngeee

JelinaJoli said...

kau tau laptop aku speaker rosakk??

makin lama makin melampau ko upload vid kan??



heh!
aku tengah layan novel jugak... kihkih