Monday, November 29, 2010

Anon Sux! :-/

salam.

dulu entri riak,entri hiburan,entri ilmiah,ni sekarang entri annoying aka menyampah.kat siapa?anon yang sux!

walaupun Formspring aku yang dekat side bar tu kata "Anon Is Allowed.ceria kan?",jangan lah kau tanya soalan yang macam aku nak pijak2 perut kau laju2.tak ceria langsung soalan kau.dan lagi satu.even motto aku kat Formspring tu "nak jadi pandai kena banyak tanya",jangan lah kau tanya soalan merepek.kalau soalan tu lawak tak pe lah jugak.aku jawab dalam lawak lah.sempoi jek.

ini kalau dah soalan cenggini,

"awak tahu tak si tuuuutt tu dah tak virgin?"

eh apakejahanam ni anon kau tanya?kalau aku jawab pun,kalau aku tahu pun jawapannya,kau akan jadi pandai ke?tak kan?bukan nak kata semua orang yang tanya aku kat formspring tu semua akan jadi pandai bila tanya aku.tak pun.aku memang jawab semua soalan even dari anon pun.tapi kalau dah soalan celaka macam kau bagi ni...kau rasa aku nak jawab?aku geli.

aku tak kenal pun perempuan yang kau maksudkan tu.tapi bila aku tanya mat bunga dan dia pun dapat soalan sama,aku dah jadi pelik.kenapa kena tanya aku dowh?ke kau salah orang nak tanya?ada jek soalan anon yang tak keji macam kau bagi tapi aku jawab jek.soalan yang boleh buat aku fikir kejap nak jawab apa.contoh?tengok kat formspring aku.

motto aku tu aku buat macam tu sebab mana tahu kan.makin banyak korang tanya aku,makin banyak ilmu aku nak share ke apa.tak banyak tapi sikit pun jadi la kan.at least boleh jadi pandai sikit2.haa tu maksud aku anon sux.kau faham tak?aku nak SHARE ok?kongsi.

yang aku tahu anon yang tanya aku and yang tinggal komen kat blog aku ni mat bunga jek.dah tu jek.dia jek boleh guna anon.orang lain tak boleh.aku malas layan.


p/s: pagi2 dah buat hati aku mendidih panas nak meletup.sux lah!




2 comments:

Anonymous said...

aku anon. tapi aku bukan mat bunga.

nama.aku.lynn said...

apaadaa..soalaann yang gilaa pnyaaa...
sape la mangkok ayunn tuuu..aishhh..