Thursday, November 18, 2010

Favourite Songs of the Day episode 4 =D

salam.


laptop aku dah ok dah.hehe boleh la addicted gila nak update blog kan.ke tak?tunggu jek la.dah cuti sekolah ni.apa lagi aktiviti berfaedah nak buat eh?

ha ye lah macam menghadap laptop ni aktiviti yang super duper power rangers punya faedah la konon.ceh.


bila laptop tersayang ada di sisi,lalu aku pun 'focus' gila mendownload lagu.aku bukan jenis yang suka satu artis ni sampai download the whole album.nanti aku cepat bosan.so mana yang aku ingat aku download.campur2 ah.baru best.iye dok?

semalam 36 lagu download.tapi hanya 22 lagu jek 'sihat'.whic means lagu2 lain asyik ulang2.macam lagu tu rosak.ceh.penat kot aku tunggu download.mp3 aku awal2 dah aku kosongkan.biar ada aura sikit bila letak lagu baru.hehe konon la..


1. Tiba by Faizal TAhir, Faizal Ismai,l Shahir

2. Khatimah Cinta by 6ixth Sense

3. Semusim by Marcell

4. California Girls by Katy Perry feat Snoop Dog

5. DJ Got Us Falling In Love Again by Usher

6. Secrets by One Republic

7. Pria Terhebat by Sheila On 7

8. Love Song by Sara Bareilles

9. Just The Way You Are by Bruno Mars

10. Mine by Taylor Swift

11. If I Ain't Got You by Alicia Keys

12. Syukur by Altimet

13. Aku Punya Kamu by Faizal Tahir

14. Hey There Delilah by Plain White T's

15. Check Yes Juliet by We The King

16. Hanyut by Faizal Tahir

17. Cuba by Faizal Tahir

18. Mestikah Ada Yang Lain by Faizal Tahir

19. She (for Liz) by Parachute

20. Seberapa Pantas by Sheila On 7

21. I Write Sins Not Tragedies by Panic At The Disco

22. She's A Lady by Forever The Sickest Kids



aihh terpaksa la download yang lagi tercicir tu.malas ah weh.dalam banyak2 lagu aku download ni aku suka satu lagu jek.hehe yang lain suka jugak tapi yang ni paling suka.


lagu Syukur.aku pernah buat entry pasal syukur ni.macam apa jek ayat aku.hikhik =p


lagu apa lagi yang best eh?nak sambung download.



p/s: kerja aku gambar2 aku semua habis hancur masa format laptop ni.kenapa laa orang tu tak buat back up?aisehmen...



1 comment:

butterflies Lovers said...

dari ape yg aku nmpk, ko suke faizal tahir... btw, lagu aku punya kamu my feveret song...eheee~ (^_^)V