Monday, November 08, 2010

Invited :-)

salam.


sudah2 lah tu aku berspeaking speakang nya.aku rindu nak speaking jek.zaman study dah tamat kan.maka berbahasa melayu lah kita kembali.haa dah ayat pun dah rupa tuuuttt..


thanks la kepada siapa2 yang aku dah invite baca blog sampah ni.bukan sesumpah ya anak2.kira macam VIP lah kamu semua ni ye.ha bangga tak?kagum tak?berlagak tak?perasan kamu bagus tak?ha bagus sangat2 la tuh.


actually (ha tengok nak speaking speakang lagi dia) aku nak luah something jek sini.sebab tu aku privatekan blog cikai ni.taknak bagi orang2 tertentu sakit hati bila baca.

agaknyalah.


aku tak sure sampai bila nak kena private ni semua bagai.maybe bila dah sampai 20 entry ke aku update.aku on la balik macam biasa.


agaknyalah.


sampaikan tajuk entry ni pun aku tak tahu nak letak tajuk apa.blank macam tuh jek.biarlah.nak dekat sampai masa nak type p/s kat bawah nanti aku fikirlah nak letak apa.nak letak entry celaka pun macam stylo jugak kan.hotak kau.


lagi satu.aku tak pasti entry2 aku yang akan datang ni lebih kepada perasaan jiwa jiwang emosi ke apa.aku tak tahu.mungkin akan jadi malap sikit blog aku buat masa ni dek kerana mood tak menentu.mood jijik dengan orang.


ye dengan orang.bukan beruang.tu lain kisahnya.



dah berlalu 3 4 hari agaknya aku ada mood macam ni.tak tahu kenapa.nak luah semuanya kat sini ke?aku pelik lah dengan orang2 keliling aku yang aku trust gila.last2 tikam dari belakang.bukan dari depan.


aku pun tak tahu tikam dari belakang macam mana rasanya kalau ikut yang realiti.


aku ni kalau boleh.biar aku jek yang sakit hati.orang lain jangan.even orang tu adalah orang yang buat aku sakit hati.aku ni kalau dah ada orang jual hati baru kat mydin ke giant ke dah lama aku borong tukar dengan yang lama ni ha.

masalahnya tak ada.tu jek.


tahun ni aku rasa tahun aku paling banyak menderita.eh bunyi macam kena dera kan.tak lah.maksud aku banyak kena dipermainkan.ha faham?buat faham jek lah.


life aku sangat2 lain tahun ni.dari segi status dari seorang student yang berdedikasi (ehem) kepada seorang guru yang berkaliber (ehem lagi sekali).but since (udah2 la tu speakingnya) aku join dunia blogger,semakin ramai aku belajar pasal perangai manusia alam maya ni.


agaknyalah.


ada banyak lagi aku nak coret sini.semuanya lah kalau boleh.tapi mesti kamu dan kamu dah macam "aih panjang lagi ke entry minah ni.celaka lah".ye ye aku faham.aku tulis ni pun sebab aku tak boleh tidur.fikir pasal kejadian petang tadi.


yup petang tadi.yang membuatkan aku belajar cuba kawal kemarahan yang selalu aku pendam.jantung aku.lain macam bila marah.berdegup macam memang tak bagi stop.eh kalau stop mesti aku tak tulis entry ni.


maaflah aku agak tah hape2 kebelakangan ni.trust me.siapa yang dah lama berkawan dengan aku mesti kenal aku.sememangnya aku bukan macam ni dulu.bukan senang moody.tapi..tu lah.


jom lah tidur.selamat malam semua readers.


p/s: still tengah fikir tajuk entry.


2 comments:

Kuwe said...

heh.
macam macam. cikgu tak boleh bermain dengan perasaan. abis jahanam anak murih.

apa nikmat main bukak tutup bukak tutup?

vip. pwittt. kehkeh.

butterflies Lovers said...

heh..? (o.O) ok, aku faham! life 2010 byk giler dugaan kan? aku pon, kadang2 terasa down giler babengggggg!! (oopss sory tercarut..) :P

pape pon, chill oke dear! (^_^)V peace no war!
p/s : thx, ai bangga giler nyah bile jadi vip hehehe auww!