Sunday, November 28, 2010

Just A Dream :)

salam.

jom pagi ahad ni kita layan lagu ni.eh sebenarnya dah tengah hari pun.ehehe.actually dari semalam dah asyik ulang2 dengar lagu ni banyak kali.senang sikit nak hafal lirik sambil menggodek blog orang lain nak cari cara letak button LIKE dalam blog.ehehe :)

boleh tahan jugak suara minah ni nyanyi.yang lelaki ni cam so so jek lah.tak ada yang special.suara lelaki banyak yang tak best dah sekarang kan?perasan tak?kecuali Faizal Tahir,Anuar Zain,Black.pelik.mana lagi penyanyi lelaki Malaysia ni eh?ke ada yang aku tak tahu?

i'm so in love with this song cover.










p/s: apa eh lagi lagu best sekarang?lagu lama ke?ada tak?




1 comment:

Ezma FaSham said...

Haah... cam ne nak letak button like tu dalam blog erk... (^_^)