Monday, November 08, 2010

Old Hobby =D

salam.


download movie ni lama eh?mahu makan 2 3 hari.kata b aku lah.ye lah kot tu.


sambil nak tunggu aku layan lagu kat youtube.lagu khatimah cinta,flying without wings.ni tengah dengar lagu Hot by Avril.ish3 bingit jugak telinga aku.


baring2 sambil baca komik aku beli tadi.2 komik tau.dah lama tak beli tak baca.makan ice cream sambil baca memang nikmat ah.layannn..

padahal kau tak sedar kau baru baik dari sakit tekak semua tuh.hihi.







haaa yang kijiya tu aku dah lama beli dah.tak start baca pun lagi sebab ni kijiya episode 4.yang episode 3 aku tak beli lagi.pelik kan.menunjukkan aku dah lama ketinggalan ikut perkembangan komik yang aku suka gila ni.kerja punya pasal.


tadi tengah baca yang zenith 4.best jugak.banyak lawak sampah bangkai longkang semua.aksi memng banyak lah.kata komik kan.lepas tu baru perasan komik tu tak tulis page.cesss.terpaksa kelepek bucu atas kertas tu macam style zaman study bila final.ceh lagi.


baca sambil baring kan mengantuk.so aku rasa mengantuk lah.boleh lak terlena.terjaga terus update blog.aih sengal dah aku ni.


ye lah hobi lama ni.zaman matrik sangat heaven aku dok beli komik2 ni.eh kau ingat lelaki jek yang hardcore fan komik sengal cenggini??


p/s: novel lagi satu pun baru page 45.sabar sabar.cuti sekolah next week ya.sabarlah lagi.


2 comments:

chah~ said...

ni mesti aku lg yg 1st komen nih..hahaha..
weiii.. aku pn byk komik cmni.. tp yg latest aku beli.. 3 minggu lepas. komik "Lawak shabu shabu - semasam cuka". lawak si keko bangng nk mamp..aku terlepas yg 1st - semanis madu. haihh.. haha


*smpat lg aku dtg komen.

Sokat said...

yeah ... ZINT mmg best!! aku tggu Kijiya 5 ... lama gile siot, tak kua2 lg ... btw ko dnlod movie camana yg lmbt2 ni? pakai internet download manager laa