Saturday, November 20, 2010

Sepetang Dengan Mama =D

salam.


santai sikit ye petang sabtu ni.dah sampai mood nak buat entri baru.sebenarnya banyak entri aku save as draft.malas nak publish lagi.tunggu lah dulu.lepak2 rilek2 sudah.kan?


sepetang dengan mama.agak lucu sikit ni.hihi..


bila time cuti sekolah yang aku paling benci ni kan.selalu petang2 macam ni aku lepak dalam bilik.online.baca satu blog mamat famous ni.best jugak eh.dari semalam tak habis2 lagi aku baca.maklum lah saya ni baca sambil mengeja bang..;p


lepak atas katil.mama masuk.


"angah,on aircond.mama nak tidur sini jap"

"la kenapa tak tidur sana?"sana ni maksud aku bilik mama abah lah kan.

"malas lah.terang sangat.malas nak tutup langsir.jauh"


wacehh mama.macam lah bilik mama dengan angah ni dekat sangat kan..


ok fine lah.aku tutup tingkap dengan langsir.pasang aircond.aish gelap pulak rasa.mama landing sebelah.get ready nak tidur.time ni aku tengah focus gila baca blog mamat tadi.1st time ni baca so focus tu kena lebih sikit.

tiba-tiba..


"eh iklan tu tulis aksi aksi panas panas eh?"

aku terkejut.ingat mama dah lena.

"errmm ye lah kot".malas jek aku nak jawab.sebab blog mamat ni banyak sangat bertempek iklannya.muka aku stil serius focus lagi ni.kalau aku tengah focus susah sikit nak melayan orang.


"ohhh....mama ingat tadi sekali baca nampak aksi aksi ramas ramas"



naahhh hambik kau!aku dari tadi serious terus gelak macam setan.mama pun gelak jugak.



"hahahhaha apa laahh mama ni....apa pulak ramas ramas"

"ye laahh orang tua.dah rabun.baca pun salah"


entah apa entah yang nak diramas dalam iklan tu.euww geli sial.


hehehe ;)


dulu pasal family aku buat lawak ada dalam entri funny ni.termasuk lawak anak2 aku la.



p/s: aku takut mama aku ingat aku usha web porn pulak tadi.tak ada eh.otak suci nih :)




6 comments:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

otak suci?
bgus2..anak yg baik ni..hahaha

Kuwe said...

dah boleh kawin dah ni. kehkeh. facebook pun ada iklan melucah weh.

eh. blog kau berat. entah taktau kenapa. loading slow. tapi boleh la lagi la.

Hayati Hanuni Halin said...

kui3x.... ramas2....kah3x....

fauzibest5 said...

hahaha...otak suci ke?tettttttttt............

aremierulez/Amirul said...

hehe... sporting jugak mak kau. kalau mak aku nmpk bende pelik sikit, mcm2 die tanye

JelinaJoli said...

mak ko kan.. kan.. kan...

ramas la plak aih.. malu aku tau!