Monday, November 15, 2010

Tingg....Tadaaa!! =D

salam.


haaaa see???lepas kau cakap tingg macam Tinkerbell,terus cakap tadaaa!!!.haha.blog aku dah bertukar wajah baru ya.amacam?cun tak?ok tak?not bad tak?better tak?matang tak?oppss...apa matang2?


sebenarnya dah lama aku plan nak tukar template blog ni.konon2 nak buat survey dulu.nak letak untuk tahun depan.bajet ah.last2 godek punya godek,tanya orang ni,tanya makhluk tu,dalam sejam jek dah siap pilih.tu pilih.belum decide nak tukar ke taknak.gedik jugak aku ni.


petang semalam aku bajet busy duk pilih2 dan godek2 template baru.susah woo..rambang biji mata kau aku cakap.kejap nak yang ini,kejap nak kaler pink sepink pink nya,kejap nak simple gila punya,kejap nak template semua putih (bajet gila matang la konon),haa macam2 laa pilihan aku suka tengok.


ada 3 orang aku minta opinion or dalam erti kata lain aku paksa layan aku dan tolong aku decide template mana yang best nak letak.ekekke.siapakah dia?jeng jeng jenggg..


chah, kecik dan mat bunga a.k.a pakcik kepoh.


pada mulanya aku ada 3 pilihan template.mula2 ada dua jek.lepas tu ngade2 nak tambah lagi satu.chah dah pening.haha.nanti exam ko jawab soalan template mana lagi cun eh?jangan bunuh dr tu sudah lah woiih..haha.


Floating Away

chah: "
ok jugak yang ini.sebab awan dia gerak2".ni sama opinion dengan aku.

kecik: "
ermmm yang lain?"..aku dah agak.

mat bunga: "
ok..ambil la yang ni.blog u kan pasal budak2"..ewah2 kau..


The Big Leaf

chah: "
ha yang ni aku suka.simple.semua putih"..kau memang chah.

kecik: "
yang ni nampak macam emo sikit.yang lain?"..tak habis2 dengan yang lain dia.

pakcik kepoh: "
yang ni nampak macam matang sikit"..ha?matang??


Penciling....yang ni lah.

chah: "
ha ok2.yang ni pun ok"..ye kot kau cakap camni chah.aku tak ingat.hikhik.

kecik: "
ha yang 3rd ni lah weh.ok sikit."..dah memang 3 pilihan jek kan.

mat bunga: "
ok..ni better dari yang tadi (floating away)"...iyo lah.


ZE tadi bagi opinion.dia kata not bad template baru aku.dia kata kalau post ni dikurangkan kat front page nampak lagi nice.hehehe so aku letak 2 jek posts.tah hapehape before ni aku letak 20.hambik kau 20.aku rasa aku tertekan 0 kot kat belakang.


yang big leaf tu aku ingat nak letak untuk blog aku yang lagi satu.amacam chah?


p/s: tengah duk khusyuk type entry,sempat baca update blog orang lain.yang ini.lawak kot. =D










1 comment:

chah~ said...

haha.. aku ckp 'yg ni better dri yg awan2 tu' arr.. hahaha.

aku da ckp kn smlm. klo aku, aku letak big leaf tu kt blog bru. hoho

aku mimpi dr. tu kna bunuh. tp bkn aku yg bunuh. student lain. haha