Tuesday, December 14, 2010

Akhirnya Lagi..=D

assalamualaikum.

ehem ehem.haha.tengok tajuk entry pun macam dah tahu jek aku nak update apa nih.kan entry lepas aku dah cakap nak buat entry berlagak kan.so hiyaahh inilah dia.








sebenarnya nak berlagak dengan adik aku.masa 1st frame dia menang.sekali 2nd frame hambik kau.menjunam jatuh dan tertinggal di belakang.kehkeh.




p/s: agak2 aku yang mana?orang yang follow kisah aku main bowling ni tahu lah kot aku yang mana dalam game nih.ehehe.



1 comment:

Aujinz said...

bila nak men boling ngan aku plak??

muahahahhaha