Wednesday, December 22, 2010

Jangan Bagi Sesak..

assalamualaikum.

ye lah.penat segala-galanya hari ni.bangun lambat.kelam kabut.sampai jek kena tadah telinga.breakfast aku sekarang dah jadi pukul 12pm.lunch pukul 5pm.dinner pukul 11pm.best kan?

buat masa sekarang life aku terumbang ambing.lintang pukang.kelam kabut.tunggang langgang.life aku jek.family aku yang lain alhamdulillah lagi.

esok dah kena muntah balik.Krismas ni ada 3 events.macam sial jek.semua nak setel dalam 1 hari?pergh.aku bukan kuat macam dulu.

tak sedap badan ni.dah cuba dah nak buat tak tahu.tak boleh pulak.*sigh.



p/s: kena get ready balik.cari yang hilang dan sesat.





2 comments:

Aujinz said...

sabo sabo cik kelip kelip..
semua tue dugaan..

kalo bz sangat jom detim ngan aku..
muahahahha..aku bagi ko lagi bz..

ARC™ said...

xpayah buat semua...lari lari hehehhe