Wednesday, December 15, 2010

Mesyuarat Merepek =D

assalamualaikum.


hari ni memang ada mood tu sikit2 nak menaip panjang untuk update tapi kita tengok gambar yang diskrincetakkan dan telah dimasukbuang mana2 yang patut ni jek lah eh.sat lagi aku type panjang2 jadi emo pulak.















aku dah cakap dah.aku pernah buat status kat FB aku pasal orang yang tulis status kat FB ni kan.orang2 yang awal2 jek komen yang ada kena mengena dengan status.yang hujung2 komen sampai berpuluh2 tu dah merepek meraban dah aku rasa.contohnya macam ni lah.komunikasi antara saudara mara.hihi.

mula2 sebenarnya nak cerita pasal kucing.tak pun nak cerita pasal tok kitorang.lepas tu dah merepek.terpesong dah masing2.nama kucing pakcik aku ni memang tak boleh blah.LV dengan Chanel.pergh kau.semua nak up.dah tuan punya kucing memang jenis up jek kerja.

balik kampung bawak balik kucing2 tu kitorang tukar nama.minoh dengan senoh.standard lah tuh.duduk kampung kena adapt dengan persekitaran kampung.hehe.


dulu aku ada jugak buat entry camni.mesyuarat ahli tingkap.sungguh berepisod.



p/s: aku tak suka kucing tapi aku tak benci kucing.tak berapa sangat lah..



1 comment:

cendera jiwa said...

tajuk ni mmg sesuai sangat dengan entri.