Sunday, December 19, 2010

Pagi Yang Dikenang :-)

assalamualaikum.

ermm macam entry lepas.macam ni jugak.tapi hari ini hujan.lebat.hujan lebat.pagi2 kalau hujan lebat selalunya kita buat apa?no no bukan masuk dalam selimut sampai lemas.pergi pasar beli ikan.

zaman study dulu.kalau time weekend memang sah aku tak ada kat bilik.either melepak kat library(memang rajin),or jalan2 buang duit.pagi2 dah keluar.hujan lebat ke panas terik ke memang kena keluar jugak.liar kan?

perempuan kalau bersiap memang gopoh.lambat.macam aku.nak2 lagi kalut bila dapat text yang boleh tambah kekalutan sampai selendang aku pun serabai.text yang selalunya macam ni,

orang dah tunggu kat luar ni
orang dah sampai

lambat lagi ke siap?

manenya ni?


oh no.time nih aku terus jek call."kejap kejap.5 minit".faham2 lah 5 minit tu.ye lah sangat 5 minit kan.tapi sebagai orang yang penyabar akan perangai perempuan ni selalunya dia tak banyak songeh.tak banyak bebel.tutup jek pintu kereta,

"orang dah sempat buat anak tau tunggu awak tadi"


oh shut up.lepas ni siapa2 nak ajak aku keluar tolong inform aku awal2 ye.kalau dah lagi 10 minit kau nak keluar baru nak ajak aku lepas tu duk membebel suruh cepat,ha siap lah kau mangkok!yang lagi mendidih hati dan telinga bila kau dah siap2 comel2 lawa2 cute2 kan baru nak ajak aku.ces!



p/s: bebelan awal pagi yang best.



3 comments:

Kuwe said...

kahkah. library. kahkah. patutlah boleh jadi anak solehah. pergi library rupanya.

orang perempuan memang jenis bentak bersiap. Kalau laki jenis bentak, tu tak panggil lelaki. panggil gay.

cendera jiwa said...

nasib baik org y dlm kereta tu penyabar. lau i dah cabut empat2 tayar. saja tunjuk protes.

kembatolo™ said...

geram sebab bgtaw lambat la ni.. haha