Wednesday, December 08, 2010

Tenung Muka Mama :-)

assalamualaikum.

sambil update entry sambil tu tengok tv kat ruang tamu dengan mama dan abah baring santai atas sofa tengok tv sama-sama.drama tv3.Tempatkan Dia di Syurga.

ada satu babak ni.di mana si abang tengah tenung mak dia buat kerja kat rumah.kerja apa aku tak ingat pulak tadi.hihi.

"kenapa abang tenung mak macam tu?mak adanya kat sini.mak tunggu abang"

"imam cakap tenung muka mak boleh dapat pahala"

watak si abang ni sebenarnya dia ni tak berapa sihat.tak berapa normal.faham kan maksud aku?



so terus aku pandang muka mama aku yang tengah dok baring atas sofa tuh.abah aku pun nampak kelakuan aku yang spontan punya pelik.abah senyum.


"ha tu la.buat baik sikit dengan mama.ni asyik nak berperang jek"

sedap macam tu jek abah aku sound.aku senyum jek depan screen laptop ni sambil terus type entry ni.

:)



p/s: tenung muka mak korang cepat!



4 comments:

kembatolo™ said...

kena tunggu tahun depan r baru boleh tenung.. aiyo~ ahahaa

ARC™ said...

mak jauh :(

khaulah mujahidah said...

salam ziarah.. first lawatan ni. hehe..

tgk gk cerita tu semalam. erm,berbakti sebelum terlambat. ;)

Aujinz said...

kena balik rumah mak aku dulu laaa baru leh tenung..

koh koh koh