Monday, December 20, 2010

What a Marshmallow..:'(

assalamualaikum.

i don't wanna cry a tear for you..


okeh itu lirik lagu yang aku suka dari zaman sekolah.aku?cry?tears?menangis?never kot.

okay tipu.

time aku sekolah dulu2 kan.dalam family aku kan.kira aku ni lebih dikenali sebagai orang yang tak ada perasaan.kuang ajo kan dituduh sebegitu rupa?

no no bukan aku kejam.aku susah nak menangis.itu jek.it's not a big deal heh.since mereka ni menyaksikan yang aku tak menangis pun bila parents aku berangkat ke Mekah untuk menunaikan rukun Islam yang ke 5.ha apa dia?jawab jawab..

loorrhh...what the heck guys?tak bermaksud aku tak ada perasaan.ye ah masa tuh aku sibuk record video drama2 airmata kat airport yang dilakonkan (tapi ni real) oleh saudara mara aku.yelah muda lagi kan time tuh.nafsu tu lebih kepada gadget yang abah baru beli.

*oh sebenarnya kau nak cakap aku merdeka lah ye parents tak ada kat rumah??*

ok tu memang salah satu kot.ngeee~~..tak ada lah.time ni baru boleh rasa independent sikit.seriously.time tu aku form 4.standard ah tuh bajet dah matang.dah senior dah kalau kat sekolah.

tapi bila dah besar (bukan badan besar ye) kan,aihh senang elok jek airmata ni tak sabar2 nak terjun keluar dari mata aku.bak kata Jacob dalam Twilight aku tengok kat StarMovie tadi,

"what a marshmallow"

ces.aku bukan eh.aku....aku....entah.haha.so pointnye aku nak cakap sini ialah menangis ialah jalan terbaik kalau dah tak tahan sangat dengan apa2 yang korang hadapi.seriously.crying is the last and best way to express.jangan tunjuk terlampau kental sangat.heh.

but at the same time,please be strong.takkan nak jadi marshmallow sentiasa?iye dok?



p/s: pehal entry aku boring gila nih?errr...





2 comments:

cendera jiwa said...

tisu2 plzz...

Aujinz said...

marshmallow bakar.. nom nom nom..