Friday, January 07, 2011

Happy Birthday ke Happy Anniversary?

assalamualaikum.

as i said in my last entry,tak sabar2 nak tunggu 7 january.yeaahh finally.haa ada apa dengan 7 January ni?jom atau mari kita explore.waceehh.

aku tak tahu nak panggil apa ni.macam tajuk entry aku tu.nak kata birthday tak macam birthday sangat.nak kata anniversary pun macam tak juga.tak ada ikatan apa-apa.kiranya senang macam ni jek lah eh.

BLOG AKU DAH SETAHUN.

ok dah.hahaha.kalau korang tengok followers aku 157 kan?tapi sebenarnya 18 jek.sebab?aku dah tukar link.18 tu yang bertempek muka memasing kat follower punya widget.yang silent reader aku tak tahu.ada ke?elehhh..

so hari ni aku nak buat something.jom ikut aku nak?aku suggest kan jugak kat korang yang dah otai gila dalam blogging ni.apa kata bila dah sampai or genap blog korang tak kira lah setahun dua tahun 3 tahun or lebih dari tu,korang cuba godek balik entry2 yang dulu2.baca balik.

macam aku.aku akan baca entry aku yang first sekali time last year.7 january 2010.hikhik.sebenarnya ada satu entry lagi pada tarikh yang sama.tapi tu sumpah aku baca pun geli tak ingat.terus aku delete dah awal2.haha.tajuk entry ASSALAMUALAIKUM.haa baik tau aku.

lepas tu aku baca balik jugak entry2 yang aku rasa nak baca.entry aku stress lah,entry pasal anak2 murid aku lah,pasal aku marah2 kutuk2 sakit hati lah,pasal aku beli barang,dapat hadiah masa hari guru lah,makanan,gambar separuh aku,pasal puisi lah,pasal video semua jadah ada.

bila baca balik kan...aku rasa..eh betul ke aku pernah tulis entry2 cenggini??konon2 susah nak percaya.kalau entry yang bahasa jiwang jiwangan lagi laahhh...macam...ish ni mesti orang lain yang post ni.bukan aku.bukan bukan.tetiba nak buat tuduhan palsu.haha!tu namanya tak sedar diri ye.

*rindu kat link yang lama*



p/s: sambung balik baca entry2 lepas.compare dengan yang sekarang.jom jom!



3 comments:

Aujinz said...

hahahhahaha.. Happy Aniversadei..
aku sekalikkan terus..

aku pun baca gak entri aku yang lama lama.. memang gelimat..

tapi takpelah.. sekurang kurang nya aku tau macam mane aku memula menapak dalam dunia blogging.. banyak merapu dari merepek..

eh?..

Kuwe said...

aku ingatkan kau nak tulis entry pasal birthday fahmi che mat. 7 jan kan.

kehkeh. tah niah tah niah. aku selalu godek entry lama. macam babi kau tau tak. hahaha.

masa tu aku baik. sekarang pun baik.

Miss Fireflies said...

kuwe: tak hingin aku nk tulis psl fahmi.awek die kn ade blog.

*tahan jeles*

hahahahaha